Et outfit fra Gøteborg

(sene) Juli ønsker

juli-oensker

Indeholder reklamelinks: H&M kjole, Nyx micro brow pencil, Juvias palace masquerade palette, Loreal nude cushion foundation, H&M top

Det er nogle sene ønsker I får i denne måned. Vi er allerede halvvejs gennem måneden og faktisk så tror jeg at det er første gang nogensinde, at jeg har planer om at købe samtlige ting på collagen! Som regel er det sådan noget med at jeg gerne vil have det hele, men at jeg må vælge at prioritere lidt. Men ikke denne gang. Jeg har allerede bestilt både kjolen og toppen fra H&M og jeg glæder mig rigtig meget til at de kommer med posten – forhåbentlig inden at vi kører mod Italien næste lørdag.

Cushion foundationen fra Loreal ejer jeg allerede og jeg elsker den, så jeg skal have købt den i en tone mørkere så den matcher min sommerhud. Det samme gælder for øjenbryns pennen fra Nyx. Den er fantastisk, men farven er en smule off, så vil gerne have fat i en anden farve inden vi rejser. Paletten fra Juvias Palace har jeg haft et kig på forevigt, men de sender fra USA og det der med told og moms har jeg ikke super gode erfaringer med. Men min gode veninde Jenni er pt. i New york og så sød som hun er, har hun tilbudt at jeg kan få den sendt til hendes adresse, så hun kan tage den med hjem til mig. Amen, hun er den bedste!

Det var en forholdvis beskeden omgang ønsker for denne måned, men jeg glæder mig allerede til at få fingerne i alle tingene!

Hvad har I kig på fortiden?

4 kommentarer

 • Jeg bruger også den til øjenbryn fra NYX – jeg har fundet min farve 😉 Kan du ikke finde Juvias på en britisk hjemmeside måske? Så de havde det på Glammua(uk), men der var desværre udsolgt – men måske den kommer igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Jeg har lige købt den i en ny farve i weekend og det er heller ikke min farve synes jeg. Det er typisk :p
   Tak for tippet! Jeg var ikke klar over at jeg kunne få den andre steder end deres egen webshop, men det må jeg lige holde øje med!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes virkelig at den der NYX til øjenbrynene er så god! Den kan helt klar sammenlignes med Brow wiz fra Anastasia, som bare koster meget mere 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Ja, jeg har også købt den i 2 forskellige farver. Har dog ikke fundet mit perfekte farvematch endnu synes jeg 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et outfit fra Gøteborg