Turen går til Gøteborg med Stenaline

Et outfit fra Gøteborg

outfit-goeteborg-stenaline2outfit-goeteborg-stenaline1outfit-goeteborg-stenaline3

Vrs ruskindsjakke, H&M top, Vero Moda jeans

Jeg har allerede snakket lidt om vores tur til Gøteborg forrige torsdag, men tænkte at jeg alligevel lige ville dele et par lidt bedre billeder af mit outfit fra dagen. Det stod ned i stænger da vi forlod Danmark, så jeg var egentlig lidt halv-træt af at jeg havde valgt at tage en ruskindsjakke på, men heldigvis var vejret virkelig godt da vi ankom til Sverige. Våd ruskind er bare ikke rigtig lækkert.

Derudover var jeg hoppet i et ganske simpelt outfit bestående af et par coated jeans og en strop-top. Det skulle være nemt at prøve tøj jo. Sverige kan virkelig noget når det kommer til highstreet og så er der også lidt at spare i forhold til hjemme pga. den lave svenske kurs. Ren win. Jeg beherskede mig dog rimelig meget og købte kun en jakke og t-shirt – så kan jeg også bedre tillade mig at shoppe amok når vi rammer Italien om halvanden uges tid! Jeg glæder mig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Turen går til Gøteborg med Stenaline