Status på juni 17'

Et kort hej og farvel

outfit-skriveblokade

Ordene kommer slet ikke til mig for tiden. Jeg ved hvad jeg vil skrive, men jeg ikke få det ud af hovedet og ned på papir. Det er ret belastende faktisk. Skriveblokade. Jeg formulere og omformulere og formulere og omformulere og så sletter jeg det hele og klapper computeren sammen. Det har jeg gjort 3-4 gange nu og nu gider jeg ikke mere.

Så nu vil jeg lade det her stå og gå ud og nyde den virkelige verden lidt i stedet for. Vi ses snart igen.

2 kommentarer

 • Tina KH

  Ja du må ud i den virkelige verden og samle inspiration og energi.
  Nyd det og bloggen kan vente.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Tak Tina! Det har jeg gjort de sidste par dage og det har været skønt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på juni 17'