Lidt tanker om ferie og planlagte indlæg

9 blomstrede kjoler fra Asos

blomsterede-kjoler-fra-asos1

Indeholder reklamelinks

Øverst fra venstre: Asos tall dress, Miss selfridge cold shoulder dress, New look wrap front dress, Asos cold shoulder dress, Parisian cold shoulder dress, Glamorous smock dress, Glamorous tall wrap front dress, Missguided smock dress, Parisian lace up dress

Jeg kan ikke være den eneste der er helt vild med kjoler med blomsterprint lige for tiden og Asos har virkelig mange fine! Jeg har fundet et par af mine favoritter og størstedelen er faktisk på tilbud, så det er med at være hurtig. Jeg er især vild med den blå slå-om fra New Look og den røde cold shoulder fra Miss selfridge, men desværre kan de ikke nå at komme inden vi tager til italien, så er lidt i tvivl. Det er lidt en sommer-ting, så ved ikke hvor meget glæde jeg vil få af dem hen over efteråret/vinteren og så har jeg også lige købt denne fra H&M, som minder en del i printet om den røde. Det er store beslutninger at skulle tage på sådan en torsdag aften..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt tanker om ferie og planlagte indlæg