Hårbørsten som du har brug for i dit liv

Status på maj ’17

solnedgang-over-storebaelt

1. Maj måned har været en stille måned på bloggen.. Meget stille. 6 indlæg er det blevet til og jeg tvivler allerede nu på at jeg kan fylde 10 status punkter ud fra maj, men vi prøver..

2. Min mor har været en tur på Færøerne for at undervise på en strikkefestival og så sød som hun er, havde hun selvfølgelig taget en af mine yndlings snacks med hjem, nemlig Wagon Wheels. Eller cowboy kiks, som vi kalder dem i min familie. Jeg postede i den forbindelse et billede på instagram med min begejstring og straks var der en sød sjæl der kunne informere mig om at de vidst nok kan købe i Meny. Jeg var helt oppe at kører, lige indtil det gik op for mig hvor langt væk den nærmeste Meny ligger..

3. Jeg har mødt den sødeste lille hund. 2/3 cairn terrier og 1/3 jack russell. Jeg har ikke været så forelsket siden jeg mødte min kæreste..

4. Jeg har desuden fået set lidt af Danmark den sidste måneds tid. Vi har både været i Sønderborg og Middelfart og Jelling. Og 2 ture til Flensborg er det også blevet til (Kæmpe upcoming haul, I warn you!).

5. I sidste weekend var jeg et smut i Korsør for at besøge Jenni. Og vejret var virkelig godt. Så godt at jeg ikke har kunne sove på min venstre side hele ugen, da min skulder er fuldstændig brændt af.

6. Apropos Korsør, så er overstående billede fra samme weekend. Prøv lige at se en flot solnedgang over storebælt? Det er svært ikke at elske Danmark, nogle gange.

7. Mine Ray-ban wayfarer er sporløst forsvundet. Det er mine yndlings solbriller og jeg er en lille smule knust indeni over situationen. Det har sat mig i et ret stort dilemma. Skal jeg købe et nyt par magen til? Eller skal jeg satse på at de dukker op? Jeg kan ikke undvære dem.

8. Jeg lagde i slutningen af april min første ordre nogensinde hos Colourpop. Anledningen var selvfølgelig at der var fri fragt på alle internationale ordre, hvilket betød at jeg kunne gå amok, men stadig slippe for told ved at lave en hel masse små ordre. Men så landede den første importopkrævning i min postkasse. Og den 2 og den 3 og den 4 og den 5 og den 6 og den 7.. Nu har jeg brugt hele maj måned på at få dem frigivet og det er indtil videre lykkedes med 3.. Så nu venter vi bare på de sidste 4.

9. Jeg har ikke købt en eneste lille bitte plante de sidste 2 måneder. Det er uden tvivl min personlige rekord.

10. Asos kørte med 20% på hele sortimentet tidligere på ugen og jeg gik glip af det. Græder stadig lidt over det. Der er så mange fine ting lige for tiden og så går jeg glip af sådan et tilbud fordi jeg tager fejl af dagene. Rookie mistake.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hårbørsten som du har brug for i dit liv