Resultatet af to ture til Flensborg

Sommer, sol og weekend-humør

outfit-denim-nederdel-blog1outfit-denim-nederdel-blog7outfit-denim-nederdel-blog2outfit-denim-nederdel-blog5outfit-denim-nederdel-blog3outfit-denim-nederdel-blog8

Moss copenhagen t-shirt, Gina tricot bælte, H&M denim nederdel, Pavement sandaler, Ray ban solbriller

Det er noget af en kontrast til igår, hva? 2 gange skybrud kunne vi prale af her i Vejle. Jeg var nødsaget til at bevæge mig udenfor da vi skulle til ”studie-dag”, der hvor min kæreste skal studere efter sommer. Så afsted kom vi og vi var gennemblødte og stank som klamme, våde hunde da vi kom frem. Drukne mus, som læreren så fint fik beskrevet os. Det var mildest talt noget lorte-vejr, men jeg glædede mig alligevel over at jeg ikke længere bor i min gamle lejlighed som blev oversvømmet hver gang der så meget. som var en sort sky på himlen. Det er de små ting, I ved..

I dag har vejret været noget bedre. Vi stod tidligt op og kørte en tur til Kolding hvor vi spiste morgenmad på Comwell og shoppede pænt sommertøj i storcenteret. Da dankortene var rødglødende vendte vi snuden hjemad for at spise lidt frokost, men vejret var simpelthen for godt til at sidde indenfor, så vi pakkede en taske og et tæppe og kørte ud i det blå for at finde et sted at nyde vejret. Indbegrebet af en god lørdag, hvis I spørger mig..

2 kommentarer

 • Ja, der kom altså også overdrevet meget vand, hvor ærgerligt du skulle du i det, og dufte af våd hund, men tror nu ikke det var så slemt igen. Men sikke nogen fantastiske billeder og idyllisk med den natur <3

  God tirsdag <3
  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Ja, det var da lidt træls, men så var det dejligt at vejret var så godt dagen efter! 🙂
   Tusind tak, jeg er glad for at du kan li dem :-*

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Resultatet af to ture til Flensborg