Spirituelle negle med Nails inc

Sommer fristelser

sommer-fristelser

Kiehl’s SPF 5o, Elf lipgloss, Pernille Corydon ‘make a wish’ halskæde, Ray-ban wayfarer solbriller, Instax polarid kamera, Vagabond sandaler, Hunkemøller bikini top, Hunkemøller bikini trusse

Der er kun en måneds tid til at vi skal på sommerferie og i den forbindelse er jeg selvfølgelig begyndt at kigge lidt efter både nye sandaler, en ny pæn bikini, solbriller og alt det der. Der er mange fristelser rundt omkring og det kan virkelig være svært at vælge synes jeg, men jeg har alligevel fundet et par af mine favoritter fra det store internet.

Bikinien fra Hunkemøller er jeg helt tosset med og den er selvfølgelig allerede bestilt hjem. Det samme gælder solbrillerne – jeg har været sindsygt meget i tvivl om jeg skulle købe et par nye wayfarer, efter jeg at har forlagt de gamle, men jeg kan simpelthen ikke leve uden!

Et polarid kamera ville være så fedt at eje så vi kan forevige alle sommerens oplevelser. Det er på min to-buy liste for næste måned, hvor jeg forhåbentlig har lidt mere luft i økonomien igen. Men for nu må det blive ved tanken. Hvilke sommer ønsker har I?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spirituelle negle med Nails inc