Juni ønsker

Skønhedsfavoritter fra maj

skoenhedsfavoritter-fra-maj

Palmolive mint shake body butter wash

Jeg elsker mint, så det var næsten selvsagt at jeg ville elske den her body wash fra Palmolive. Konsistensen er cremet og lækker og så udtørre den ikke huden. Selvom duften er god, så er den også lidt skarp, men det aftager heldigvis forholdvis hurtigt når man kommer ud af badet.

HH simonsen wet brush i farven Wood rose

Der er vidst ingen der kan være i tvivl om at jeg virkelig elsker HH simonsens wet brush og jeg er helt vild med den nye farve wood rose, som er feminin og fin, uden at være for tøset. Jeg har allerede skrevet et par kærlige ord om den her, så jeg vil ikke uddybe yderligere. Men hvis I ikke allerede har prøvet wet brushen, så kan det næsten kun gå for langsomt.

Essence læbestift i farven matt 01

Essence laver virkelig gode læbestifter prisen taget i betragtning og faktisk havde jeg en smule svært ved at begrænse mig da jeg skulle vælge hvilken da skulle med i denne måneds favoritter. Både matt 01 og matt 02 har jeg brugt hele måneden, men hvis jeg skal vælge er matt 01 altså min favorit. Den er lidt mere peachy i undertonen hvor matt 02 er mere mauve.

System professionel solar sun oil

Jeg modtog den her hårolie i starten af maj, i min Look Fantastic boks og den har haft en fast plads i min taske lige siden. Størrelsen er rigtig god til at have med sig og så føles mit hår silkeblødt efter at jeg har brugt den. Den fedter ikke og så er duften rimelig neutral, hvilket er et kæmpe plus for mig.

Seward mediter suncare waterfizz

Det her er virkelig det sjoveste produkt jeg har prøvet længe. Det er skum med aloe vera til at afkøle og lindre smerten hvis man er blevet solbrændt. Den føles moussy, men når den kommer i kontakt med den varme hud bobler den op og forsvinder. Det er virkelig underligt, men alligevel ret rart. Jeg har haft den liggende virkelig længe, men først taget hul på den da min skulder blev svitset forrige weekend og nu kan jeg nærmest ikke få nok af at bruge den.

Embryolisse Lait creme concentré

Den her creme har haft cult status i blogland længe og jeg elsker den stadig. Jeg havde helt glemt hvor god den egentlig er, indtil jeg hev den frem fra skabet igen i starten af måneden. Min hud er ret tør i perioder og der er den her creme virkelig blevet min bedsteven. Den fungere

Maybelline colortattoo i farven On and on bronze

Maybellines colortatto i on and on bronze har været min go-to favorit når jeg gerne vil gøre lidt ud af min make-up, men alligevel ikke rigtig gider. Der er den virkelig helt perfekte da det tager 2sek at bruge den og resultatet altid bliver super fint. Det kan næsten ikke gå galt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juni ønsker