10 ting I ikke vidste om mig #5

Resultatet af to ture til Flensborg

flensborg-haul-drugstore-produkter

Det bliver et længere indlæg i dag. Jeg har nemlig været i Flensborg på beauty shopping hele 2 gange indenfor den sidste halvanden måneds tid. Og det skal vi snakke lidt om i dag! Som I kan se på billedet ovenfor har jeg købt en shitload af ting og eftersom at jeg har haft nogle af tingene i længere tid end andre bliver det her indlæg en slags kombineret first impressions og anmeldelse. Hvor skal vi begynde?

Loreal cushion foundation i farven 01 porcelain

Lad os starte fra en ende af og med et produkt som jeg er blevet utrolig glad for den sidste måneds tid: Loreals version af en cushion foundation. Cushion-alting er blevet utrolig populært det her år og jeg har været lidt tilbageholdene med at hoppe med på trenden, men efter at jeg har prøvet den her foundation forstår jeg virkelig hypen. Generelt er jeg ret glad for Loreals foundations, hvilket I måske også kan gætte eftersom at der er hele to styks med i det her indlæg. Deres True Match foundation har været min go-to favorit længe efterhånden og selvom jeg tester meget forskelligt, vender jeg altid tilbage. Men deres Cushion foundation har altså fuldstændig stjålet dens plads. Jeg bruger den med min Real Techniques buffing brush, men den fungere også super godt med en Beautyblender.

Essence matt matt matt læbestifter i farvene 01 natural kiss og 02 perfect match

Efter at have hørt Kathleen lights snakke om læbestifterne fra Essence op til flere gange, var jeg selvfølgelig nød til at prøve dem selv. Jeg valgte nogle meget neutrale matte farver, som er perfekt til hverdags brug og jeg må indrømme at jeg er ret imponeret over kvaliteten. De er utrolig lækre og cremede, selvom de matte. De føles overhovedet ikke tørre, men holder alligevel omkring 4-5 timer på mine læber. 01 er min favorit, den er en smule lysere end 02 og så er undertonen mere peachy, hvor 02 er mere mauve. Men jeg elsker dem begge og til 20kr er det bestemt ikke de sidste læbestifter fra Essence jeg skal have. Jeg så desuden at Bilka er begyndt at forhandle Essence og det så ikke umiddelbart ud til at være dyrere end det er i Tyskland. Så det er en win.

Essence longlasting lipliner i farvene 05 lovely frappuccino og 08 girl next door

Girl next door er den lyseste af de to og en virkelig fin nude-ish farve, som går godt sammen med stort set alle neutrale læbestifter. Lovely frappuccino er en del mørkere, men stadig en meget brugbar nude farve. Konsistensen er rimelig cremet, så de er ret nemme at påføre, men bliver alligevel hvor de skal. Og så elsker jeg altså at Essences produkter har navne og ikke bare numre. Det er en ting jeg ofte synes at de lidt billigere make-up er for dårlige til.

Real Techniques miracle complexion sponge

Min søde, søde, dumme hund har spist min beautyblender. Jeps. Den var ikke populær og trods at jeg var virkelig glad for den, var jeg altså en smule for nærrig til at gå ud og prøve en ny. Så da jeg faldt over Real Techniques version på tilbud i Douglas i Flensborg, måtte jeg selvfølgelig have den med hjem. Og jeg må sige at jeg er meget positivt overrasket. Er den originale beautyblender bedre? Måske en lille smule. Men til en tredjedel af prisen kan jeg sagtens(!) nøjes med denne fra Real Techniques. Den minder utrolig meget om og så elsker jeg at den har en flad side, som er perfekt til rundt om næsen og ved øjnene.

Maybelline fit me concealer i farvene 15 og 10

Denne her concealer er også en gammel kending, som jeg har været rigtig glad for før. Derfor skulle der selvfølgelig fyldes lidt op og jeg har derfor købt begge farver, så jeg også har til når jeg bliver lidt mere tanned. Jeg bruger den både under øjnene og på urenheder.

Catrice lashes to kill mascara

Jeg har slet ikke tal på hvor mange af den her mascara som jeg har brugt op efterhånden. Den er virkelig god og jeg har altid en back-up eller to i min make-up skuffe. Den findes både i den her pink version og i en lilla som skulle give bedre curl til vipperne. Jeg har prøvet begge to flere gange og den pink er altså min favorit. Den giver utrolig fylde og længde, hvilket jeg synes er svært at finde i en mascara. Det er næsten altid enten eller. Men ikke med den her!

Nyx cosmic metals lip cream i farven celestial star

Jeg tog den her i brug allerede samme dag som jeg købte den da jeg simpelthen var nød til at se den på. Jeg var selv ret vild med looket, selvom det var meget anderledes. Mine forældre derimod synes at jeg så forfærdelig ud. Såå.. Det er bestemt en farve der deler vandene. Men jeg synes altså at det er meget fint at have den her lidt anderledes slags læbeprodukter i samlingen til når man gerne vil lave et lidt anderledes look.

Nyx extra creamy læbestift i farvene cocoa cacao og B52(?)

Jeg har faktisk ikke prøvet de her læbestifter på læberne endnu, men de swatchede virkelig fint i butikken. Jeg er lidt i tvivl om navnene på disse. I toppen af den ene står der cocoa cacao, som jeg tænker sagtens kan være navnet på den men på den anden står der bare B52? Det virker en smule underligt synes jeg. Begge farver som jeg har valgt er brugbare nudes, som jeg elsker.

Essence metal shock læbestift i farven 06 stargazer

Endnu en læbestift som jeg ikke lige har fået prøvet af endnu er denne fra Essence. Det kræver lidt en anledning at tage metallisk læbestift på og når den så ovenikøbet er petroleum farvet så er det ikke hver dag den anledning dukker op. Jeg tænker at den vil gå rigtig fint til de mere enkle looks, så læbestiften kan være i fokus. Jeg synes i hvert fald at den er ret sej, og glæder mig til at tage den i brug.

Nyx micro brow pencil i farven ash brown

Den her brow pencil minder mig sindsygt meget om den populære brow wiz fra Anastasia og så koster den en fjerdedel af prisen. Ren win. Desværre er farven jeg har valgt en smule for lys til mig. Jeg kan godt få det til at fungere men næste gang vil jeg vælge den i farven brunette i stedet for.

Maybelline lasting drama gel eyeliner

Gel liners er stort set det eneste jeg bruger, da jeg synes det er det nemmeste. Min gamle fra Elf er efterhånden ved at være blevet lidt tør, så det var på tide med en udskiftning. Valget valgt på denne fra Maybelline, som minder utrolig meget om den jeg tidligere har brugt fra Elf. Den er god, mere er der ikke rigtigt at sige.

Essence longlasting læbestift i farven 06 barely there

Som I kan se gik jeg all in på læbestifter fra Essence og denne er fra longlasting serien som er en del mere cremet end de matte men den holder stadig rigtig godt på læberne. Igen har jeg valgt en nude nuance. Det går man aldrig rigtig galt i byen med!

Trend it up eyeliner i farven 100 (?)

Trend it up er stadig et ret nyt mærke for mig, men efter at have prøvet deres .. var jeg fristet til at prøve lidt mere fra mærket. Valget faldt på denne eyeliner i rosegold, som swatchede virkelig fint i butikken. Desværre lever den slet ikke op til mine forventninger i virkeligheden. Pigmenteringen er ikke ret god på øjet og den holder kun ganske kort på den våde kant. Det er lidt ærgerligt for farven er virkelig fin og efter min positive oplevelse med .. havde jeg forventet lidt højere kvalitet.

Loreal infallible total cover foundation i farven 12 naturel rose

Jeg har faktisk kun nået at prøve den her foundation en enkelt gang. Jeg er simpelthen blevet så glad for cushion foundationen, at alle andre er blevet stillet pænt til side. Som navnet antyder er dækkeevnen god og selvom det er en full coverage foundation så synes jeg at den ligger pænt på huden uden at sætte sig i min tørre hud.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting I ikke vidste om mig #5