Med udsigt til storebælt

Juni ønsker

juni-oensker

Ray-ban clubmaster solbriller, Pudderdåserne alt i en creme, H&M shorts, Stine A palme vedhæng, Gosh primer oil, Woouf penalhus, Selected sandaler

Sommeren er for alvor kommet til danmark den sidste uges tid og derfor er der selvfølgelig også et par sommerlige ønsker med i denne måned ønsker.

Som jeg fortalte i sidste måneds status-indlæg, har jeg mistet mine Wayfarer fra Rayban og sådan et par skal have anskaffet mig igen. Men Clubmaster modellen tiltaler mig også rigtig meget, så jeg overvejer lidt om jeg skal klikke begge par hjem. Derudover mangler jeg virkelig shorts (jeg ejer ét par) og disse fra H&M med print er jeg helt vild med. Sandaler er også på need-to-have listen. Jeg ejer faktisk kun mine Birkenstocks som er flade, og hvis jeg skal være helt ærlig synes jeg at de er elendige at gå i.

På nice-to-have siden har vi det fine vedhæng fra Stine A, som jeg har kigget på et stykke tid, penalhuset med print og en ny primer og ansigtscreme.. Og en ny bikini! Det mangler jeg faktisk også ret meget, nu jeg tænker over det.

 

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Med udsigt til storebælt