Et kig i mine saved items på Asos #7

Gradual Tan fra Cocoa Brown

cocoa-brown-tan-lotion2

Produktet er modtaget til test, men meninger og holdninger er som altid mine egne

Jeg har allerede snakket lidt om mit anstrengte forhold til selvbruner og hvad der til hører, men jeg har alligevel fået lidt mere mod på det på det seneste. Og den nemmeste måde at starte på er uden tvivl med en lotion der gradvist opbygger farven, som denne fra Cocoa Brown. Jeg har testet den de sidste 2 uger, hvor jeg har brugt den 2 gange i ugen, så altså 4 gange i alt. Mine forventninger har været helt i bund, da jeg sjældent synes at der kommer ret gode resultater ud af selvbruner, men jeg må faktisk indrømme at jeg har været meget positiv overrasket. Lige indtil igår i hvert fald. Da jeg var i bad lagde jeg for første gang mærke til at farven som jeg havde opbygget var begyndte at ‘fade’ og da jeg forsøgte at fjerne det værste med en skrub satte det sig lidt i kager. Det lykkedes mig at få det til at se nogenlunde ensartet ud igen, men jeg synes desværre ikke at måden hvorpå farven ”falmer”, er særlig pænt.

I bund og grund er det nok det som jeg er allermest nervøs for hvad angår brugen af selvbruner – at det bliver virkelig tydeligt at det ikke er en naturlig glød, men netop selvbruner som der er brugt. Når det så er sagt så har jeg som sagt også været rigtig positiv overrasket over produktet. Den giver en virkelig fin glød uden at blive orange eller unaturlig at se på og så er den super nem at fordele. Jeg har brugt den både med og uden tanning handske og jeg synes at begge dele fungere rigtig fint – så længe man husker at vaske hænder efter brug.

Alt i alt er jeg godt tilfreds, men hvis nogle af jer ligger inde med tips til hvordan man undgår at farven falmer grimt, så råb endelig op!

 

cocoa-brown-tan-lotion1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et kig i mine saved items på Asos #7