Et førstehåndsindtryk: Junis LF beauty boks

Et kig i mine saved items på Asos #7

saved-items-paa-asos-7

Needle & Thread kjole, Calvin Klein sandaler, Levis t-shirt, Adidas rygsæk, Asos kjole, Reclaimed Vintage taske, Chelsea Peers pyjamas, Asos bælte, Glamorous Tall kjole

Det er efterhånden længe siden at jeg har taget jer med på en tur i mine saved items på Asos, så jeg tænkte at det var ved at være på tide. Sæsonen er jo skiftet og det betyder selvfølgelig at der er massere af fine sommerting at finde rundt omkring og Asos er bestemt ingen undtagelse. Jeg er især vild med den gule kjole og den blomstrede nederst i højre hjørne. Skal, skal ikke?

Derudover kunne jeg godt bruge et par nye slip in sandaler i stedet for mine birkenstocks og disse fra Calvin klein kunne være et godt bud. Den lange kjole ville jeg virkelig ønske at jeg havde en anledning til at købe, den er så flot! Men det har jeg desværre ikke, så det må blive ved drømmen.

2 kommentarer

 • Øverst på min liste står der også et par gode slippers til ferien i Italien, men kan næppe finde en side med fine, billige og 35,5 samlet, haha! 🙂

  God tirsdag <3
  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Haha, nej. Det kan godt være at det bliver svært. Jeg har også haft lidt for mange udgifter, så må nok vente til næste måned med at købe nye sommer-ting 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et førstehåndsindtryk: Junis LF beauty boks