Sommer, sol og weekend-humør

Et førstehåndsindtryk: Junis LF beauty boks

look-fantastic-beauty-box-juni

Den nye boks fra Look Fantastic er landet og temaet i denne måneds boks er ‘Wanderlust’. Boksen indeholder en masse rejse-venlige størrelser og ting som er perfekte til ferien og overordnet set er jeg ret vild med den! Jeg synes der er et godt mix af produkter – der er både lid hudpleje, en shampoo og lidt make-up, så det er altså en rigtig god blandet boks denne måned. Efter min mening i hvert fald.

Jeg har lige været i gang med at rydde ud i alle mine beauty produkter denne weekend, så selvom jeg kan konkludere at jeg i hvert fald ikke ligefrem mangler nye produkter, så er det jo altid spændende at teste noget andet end det man er vant til.

 

Kérastase Shampoo

Det er virkelig længe siden at jeg sidst har prøvet et produkt fra Kérastase. Jeg mindes at min mormor brugte det da jeg var barn og jeg tror også at det er et mærke min mor har brugt en del, men det er aldrig et jeg selv har gået ud og købt. Derfor har jeg heller ikke rigtig de helt store forventninger til denne shampoo, men jeg glæder mig til at prøve den og hvis den er okay, så ryger den helt sikkert med når vi skal til Italien til sommer.

First Aid Beauty Facial Radiance pads

Jeg bruger normalt ikke hverken pads eller wipes til at fjerne min make-up med, men da det her produkt kommer i en rigtig, fast beholder har jeg på fornemmelsen at jeg kommer til at bruge dem. Der står at det er en no-liqued formular, så det er jeg ret spændt på. Jeg har ikke åbnet den endnu, da jeg vil gemme den til vi skal afsted på ferie.

Balance Me Balancing face moisturiser 

Balance Me er uden tvivl et af mine favorit mærker. Især deres ansigts masker gør underværker for min hud, så mine forventninger til den her dagcreme er høje. Der står at den skal hjælpe med at give huden en mere ensartet overflade og en naturlig glød. Det lyder jo meget godt.

Hailey Balden for Modelco Super lips lipgloss i farven Biz

Jeg kender ikke dette mærke i forvejen, så det er jo altid spændende at prøve noget nyt. Farven er virkelig fin og sommerlig og så dufter den af jordbær slik. So far so good, er sikker på at jeg kommer til at bruge den en del henover sommeren.

Bellapierre shimmer highlighter 

Hvis jeg skal være ærlig så overrasker Bellapierre mig sjældent positivt. Langt de fleste produkter som jeg har prøvet fra mærket har været af ret dårlig kvalitet, så mine forventninger var hel i bund da jeg modtog dette produkt. Der står i folderen at det er en highligther, men når jeg finder den på Look Fantastics hjemmeside står der at det er en øjenskygge. Det er et løst pigment, så jeg ville uden tvivl bruge den som øjenskygge frem for highlight, men jeg synes bare det er lidt misvisende at der står to forskellige ting. Anyway. Så er farven jeg har fået Exite, som er en hvid/sølv agtig glimmer. Den swatcher okay, en smule chunky, men ikke noget jeg ikke kan arbejde med. Jeg tror den kunne være rigtig fin til et nytårs look eller noget i den stil, men jeg ser ikke hvordan jeg ellers skal bruge den.

Monu Rosewood reviving mist

Denne facemist skulle fungere både til at opfriske huden og som et lille fix til ens make-up, når det er varmt udenfor. Den dufter dejligt at rose og selve misten på den er ganske udemærket. Den er ikke helt så ”fin”, som jeg ville foretrække men det kunne være meget værre.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommer, sol og weekend-humør