Skønhedsfavoritter fra maj

Endnu et musthave fra Pudderdåserne: Alt i en beskyttelse

alt-i-en-beskyttelse-pudderdaaserne

Produktet er modtaget som gave, men meninger og holdninger er som altid mine egne

Sommeren er over os! Eller.. Den var. Lige nu står det ned i stænger udenfor mit vindue, men derfor kan vi vel stadig godt snakke lidt om solbeskyttelse. Hvis jeg skal være ærlig, så er jeg er virkelig, virkelig, virkelig dårlig til at huske at bruge solcreme. Det er ikke noget som jeg er specielt stolt af, men det er altså et step i min rutine, som jeg springer over på daglig basis. Det er ikke fordi at jeg ikke vil bruge solcreme, jeg glemmer det bare. Og det er altså ekstremt dumt, for man skal trods alt leve med sin hud resten af livet og jeg er ikke specielt interesseret i at blive en rynket gammel dame med læderhud. Ikke at der er noget i vejen med det. Det er bare ikke lige det look jeg personligt går efter..

Så hver eneste sommer prøver jeg ihærdigt at huske at bruge en dagcreme med faktor under min make-up, men det er ikke altid at det er lige nemt.

Og det er så her at Pudderdåsernes alt i en beskyttelse kommer ind i billedet. Det er nemlig en farvet dagcreme med SPF 40. Og netop fordi at den er farvet er den det eneste step som jeg behøver i hverdagen – nemt og næsten umuligt at glemme. Dækningen svare lidt til en BB creme, så det er ikke fordi at den er full coverage eller noget, men jeg foretrækker alligevel en lidt lettere make-up om sommeren, så det er helt perfekt. Hvis man derimod gerne vil have lidt mere dækning fungere den også rigtig fint som primer/dagcreme under foundation. Den indeholder hyaluonsyre, som er yderst effektivt mod tør hud og c-vitamin som har anti-inflammatorisk effekt. Og så er den selvfølgelig parfumefri ligesom resten af Pudderdåsernes produkter.

Jeg er rimelig vild med den, det må jeg indrømme.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skønhedsfavoritter fra maj