Pæne bolig ønsker og 25% hos Moodings

Status på april ’17

status-paa-april

1. Min søde kæreste er begyndt på hans nye job. Det skulle selvfølgelig fejres med de dyreste (og mest insta-venlige) kager vi kunne finde i Vanilla!

2. Jeg har fået nye naboer. Og de fester. Ikke sådan en gang i mellem. Sådan hele tiden..

3. ..Og så har de den vildeste vandpibe jeg til dato har set. Et meter højt guld gevær. Hvor køber man den slags?

4. Jeg kom til at sætte en bøtte rødkål på min pæne kalender fra Atelier Aarhus. Den var utæt. Nu er den ikke så pæn længere.

5. Min fars respons da jeg ikke nåede på apoteketet efter p-piller inden påske: *meget begejstret* så skal jeg være bedstefar!” Jaaaa, nej. Det skal du ikke.

6. Jeg har langt om længe fået min Mac velvet teddy læbestift tilbage! Mine svigerforældre hentede den for mig.. Doven much?

7. Jeg har for første gang i det nye år holdt en lille mini ”pause” fra bloggen. En hel weekend uden indlæg blev det til. Nu føler jeg mig frygtelig bagefter.

8. Men til gengæld drak jeg en hel masse rødvin og bestilte ferie i Italiten til sommer.

9. Der har virkelig været mange opsigelser, fyringer og nye ansættelser på mit arbejde den sidste måneds tid. Bunden (eller toppen, om man vil) blev nået i fredags, da min chef sagde op.

10. Jeg har været i Legoland for første gang i år. Det kan ikke anbefales at gøre med tømmermænd.

(11.) Og så har jeg selvfølgelig trukket en vinder af By Noor give-awayen! Den heldige blev Dorthe Bille, som modtager en mail snarest.

 

2 kommentarer

 • Uhf, jeg kender følelsen med kalenderen! Måske ikke specifikt med rødkål, men med at “ødelægge” den. Jeg er typen, der har hele mit liv i min kalender, så jeg slæber den med mig overalt, og eftersom jeg ikke har en rigtig taske men bare en mulepose, slider det virkelig hårdt på den smukke sag. Suk! Må passe lidt bedre på den næste år 😉

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Ja, jeg har det på samme måde. Prøvede at trøste mig selv med at der kun er 8 måneder tilbage før jeg kan tage en ny i brug. Det virkede ikke rigtig 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pæne bolig ønsker og 25% hos Moodings