Et førstehåndsindtryk: majs LF beauty boks

Hårbørsten som du har brug for i dit liv

hh-simonsen-wet-brush

Produktet er modtaget som gave, men meninger og holdninger er som altid mine egne

Jeg har tidligere erklæret min kærlighed til HH simonsens wet brush, som efter min mening er den absolut bedste hårbørste på markedet og så er den tilmed til at betale. Efter flere års tro tjeneste var min gamle sorte ved at være lidt medtaget, så da jeg så at HH simonsen lancerede en håndfuld nye, meget fine, forårs farver var det selvfølgelig tid til at slå til. Jeg har valgt farvene wild pink (venstre) og wood rose (højre), som begge er super fine lyserøde farver. Wood rose er min favorit, men wild pink er virkelig også fin og meget girly. De er limited edition og kommer begge i sæt med matchende spiral-elastikker. Så hvis I ikke allerede kender til den populære wet brush, kan jeg kun anbefale jer at prøve den!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et førstehåndsindtryk: majs LF beauty boks