En snak om mit anstrengte forhold til selvbruner

Favorit produkter fra Maria Nila

maria-nila-head-and-heal-shampoo-conditioner-billigvoks

Produkterne er modtaget til test, men meninger og holdninger er som altid mine egne

3 dage uden et eneste pip herinde. Det er ikke sket siden før nytår engang. Jeg har haft lidt meget om ørerne den sidste uges tid og derfor har jeg haft brug for bare at koble helt af, uden nogle blog-forpligtelser i weekenden. Tiden er i stedet blevet brugt med gode venner, dejlig mad og en tur i Legoland. Det har været en helt fantastisk weekend og nu er jeg tilbage med fornyet energi!

Nu til det, indlægget her rigtig skal handle om; mine nyeste hårfavoritter fra Maria Nila! Efter mit lille skæl-problem i februar, har jeg ledt efter nogle produkter som kunne forhindre at jeg skulle bøvle med det igen og det tror jeg at jeg langt om længe har fundet nu! Head & hair heal serien fra Maria Nila både forebygger og bekæmper, samtidig med at den efterlader mit hår silkeblødt og lækkert. Det er uden tvivl de bedste hårprodukter som jeg har prøvet i lang tid. Jeg har shampooen og conditioneren fra serien men der findes også en hårkur, som jeg helt sikkert skal have fingerne i.
Har I prøvet nogle af produkterne fra Maria Nila?

4 kommentarer

 • Hendes produkter er de skønneste og bedste jeg har proppede i mit hår til dato, det er så godt til mig! :). Men har dog ikke prøvet dem du viser frem der <3

  God tirsdag <3
  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/​

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Jeg har også indtrykket af at alle produkterne er fantastiske! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også vild med de Maria Nila produkter jeg har prøvet indtil videre og har faktisk overvejet at klikke Heal shampoo’en hjem de sidste par dage, så nu bliver jeg da nød til det! Tak for anbefalingen 😀
  http://gadebarn.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Det var så lidt! De er altså virkelig gode. Har slet ikke lyst til at teste nogle af de andre produkter som jeg har liggende lige nu!:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En snak om mit anstrengte forhold til selvbruner