En snak om mit anstrengte forhold til selvbruner

Favorit produkter fra Maria Nila

maria-nila-head-and-heal-shampoo-conditioner-billigvoks

Produkterne er modtaget til test, men meninger og holdninger er som altid mine egne

3 dage uden et eneste pip herinde. Det er ikke sket siden før nytår engang. Jeg har haft lidt meget om ørerne den sidste uges tid og derfor har jeg haft brug for bare at koble helt af, uden nogle blog-forpligtelser i weekenden. Tiden er i stedet blevet brugt med gode venner, dejlig mad og en tur i Legoland. Det har været en helt fantastisk weekend og nu er jeg tilbage med fornyet energi!

Nu til det, indlægget her rigtig skal handle om; mine nyeste hårfavoritter fra Maria Nila! Efter mit lille skæl-problem i februar, har jeg ledt efter nogle produkter som kunne forhindre at jeg skulle bøvle med det igen og det tror jeg at jeg langt om længe har fundet nu! Head & hair heal serien fra Maria Nila både forebygger og bekæmper, samtidig med at den efterlader mit hår silkeblødt og lækkert. Det er uden tvivl de bedste hårprodukter som jeg har prøvet i lang tid. Jeg har shampooen og conditioneren fra serien men der findes også en hårkur, som jeg helt sikkert skal have fingerne i.
Har I prøvet nogle af produkterne fra Maria Nila?

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En snak om mit anstrengte forhold til selvbruner