Du ved at du er blogger når..

Sen selv forkælelse på en fredag

sen-fredags-forkaelelse

Beautiful world plakatDaniel Wellington ur, H&M jakke, Benefit double the lip læbestift, Pixi double cleanse, Kahler urtepotteskjuler

Nogle dage har man bare brug for lidt ekstra selv forkælelse og i dag er sådan en dag. Jeg havde tidligt fri fra arbejde, men den første bus gik først 2½ time senere, hvilket var lidt lang tid at sidde og kigge ud i luften så jeg besluttede mig for at gå hjem. 7,5 kilometer senere kunne jeg langt om længe smide benene op i sofaen, men fornøjelsen var kort. Min kæreste havde nemlig besluttet sig for at vi skulle ud og købe sko til ham i den anden ende af byen, så afsted gik vi.

Jeg ville ikke have brokket mig over at eje en bil i dag, men sådan en har jeg desværre ikke råd til. Jeg har til gengæld råd til at impuls-trøste-shoppe lidt (sådan da), så det vil jeg gøre nu. Jeg har lige smidt mig på sofaen, knappet en øl op (det er jo fredag) og nu browser jeg ellers rundt og leder efter fine ting som jeg gerne vil smide penge efter. Indtil videre har jeg ikke rigtig fundet noget som jeg ikke kan leve uden, men overstående er røget i måske-bunken.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du ved at du er blogger når..