Skønhedsfavoritter fra marts '17

Ramt af rejsefeber

rejsefeber

Åh, altså.. Sjældent har jeg været så ramt af rejsefeber som jeg er lige nu. Der går ikke en dag hvor jeg ikke savner at kører rundt i USA og opleve nye steder hver dag, se fantastisk natur og møde søde mennesker. Det er virkelig en rejseform som jeg er blevet helt bidt af og derfor kan jeg også sige med sikkerhed at jeg skal afsted igen. Planen er ikke lagt. Overhovedet. Men jeg regner med at det bliver næste sommer. Om det skal være vestkysten igen eller om det skal være et helt andet sted ved jeg endnu ikke, men jeg kan næsten ikke vente og jeg er selvfølgelig allerede begyndt at spare op.

Men.. Der er lang tid til næste sommer, så som et lille plaster på såret har vi planlagt en tur til Rom denne sommer med et vennepar. Detaljerne er dog slet ikke på plads endnu. Vi har snakket lidt om at kører derned og se nogle andre italienske byer på vejen. Firenze og Verona ligger begge højt på min liste over steder jeg gerne vil besøge, men det er også en lang tur, så det kan godt være at vi ender med at flyve, selvom et roadtrip er fristende. Hvis der er nogle der har erfaringer med at kører helt til Rom, eller liggende lange ture i Europa tager jeg imod tips med kyshånd! Det gælder selvfølgelig også hvis I ligger inde med tips til selve Rom, som I har lyst til at dele.

Jeg overvejer desuden lidt om jeg skal lave en photohanger med nogle af billederne ovenfor, som alle er fra sidste sommers roadtrip på vestkysten i USA. Der er rigtig mange gode minder når jeg kigger på de her billeder og derfor synes jeg også det kunne være en lidt fin idé at samle dem på den måde. Jeg ved dog ikke helt hvor den skulle hænge eller hvilke billeder jeg skulle vælge, men det finder jeg nok ud af!

6 kommentarer

 • Kan godt forstå du er ramt af rejsefeber, det er virkelig også fantastisk at rejse rundt. Er selv ramt lige nu og drømmer mig væk til mange fantastiske steder og seværdigheder <3

  Rigtig god dag
  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Det er også helt fantastisk! Hvis jeg havde pengene lavede jeg ikke andet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, du er ikke den eneste, der længes efter roadtrip i USA! 😛 Heldigvis ser dog ud til, at vi får en lillebitte tur klemt ind i sommerferien. Og i slutningen af april går turen til Finland, så vi forsøger at pleje rejsefeberen så godt vi nu kan 😉
  Rom lyder nu altså heller ikke som en dum plan! Jeg har aldrig været der, så har ingen tips, men vil så gerne opleve byen en dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Uh, jeg er godt nok misunderlig! Hvor går turen hen denne gang?
   Det er længe siden at jeg har været i Finland, men Helsinki er en dejlig by. Bare det var mig :p
   Vi ser også meget frem til Rom, det bliver rigtig spændende.
   Håber at I har det godt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhh kender det så godt. Især når næste rejse ikke er planlagt bliver jeg nærmest helt panisk. Tænker det er godt at have noget at se frem til, så er det også lige som om det går lidt bedre med at spare op 😉

  Rom er nu heller ikke værst men virkelig turistet i sommerferien og kan være ret så varm der også.

  Vi var på kørsels ferie til Østrig, Slovenien og Kroatien sidste sommer (3 uger). Her valgte vi at tage en overnatning på vejen, hvilket reddede vores tur. På den måde var vi slet ikke udkørte på samme måde da vi kom frem og fik en hel dag til sightseeing. Prøv desuden at ligge stoppene så i ikke skal køre 16-20 timer i streg. Alt skal self. tilpasses hvor lang tid i har at rejse i. Hvis i feks. kun har 1 uge ville jeg klart flyve. Omvendt er det jo skønt at have friheden ved at have egen bil.

  God planlægningslyst 😉

  /Helle

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Ja, jeg skal altså også helst have en nogenlunde plan for hvornår jeg skal ud og rejse igen, ellers går jeg da helt i spåner. Og er helt enig i det med at spare op. Det er meget nemmere hvis man har noget at se frem til.

   Det er faktisk min kæreste der rigtig gerne vil til Rom. Mine forventninger er forholdvis lave. Jeg vil hellere se nogle af de mindre, hyggelige byer i Italien, så jeg håber at vi kan slå det lidt sammen!
   Jeg forestiller mig at vi kunne tage et stop omkring München inden vi rammer Italien, på vej derned. Derhjem vil jeg helst hvis vi kunne tage det i et stræk. Vi er trods alt 4 til at køre, men ved ikke om det bliver en lidt for stor mundfuld. Vi har sat omkring 10dage af til projektet og vil gerne have 4 hele dage i Rom cirka, så der er jo også lidt at give af til de andre byer + turen frem og tilbage.

   Det lyder ellers også som en fed tur og en dejlig længde. Så kan man rigtig nå at få noget ud af tiden! Jeg er bare blevet helt vild med kør-selv idéen efter at jeg har været på roadtrip i USA, men er godt nok i tvivl om det kan fungere lige så godt i Europa 🙂

   Og tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en kommentar – jeg kan helt sikkert bruge dit tip med ikke at kører alt for længe i træk!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skønhedsfavoritter fra marts '17