Weekend-snak

Pæn make-up fra Delilah

make-up-delilah-test

Tidligere på måneden fik jeg en pakke ind af døren med en masse lækre sager fra Delilah. Til de af jer der ikke kender Delilah i forvejen er det et forholdvis nyt engelsk brand som laver lukus make-up i den fineste indpakning. Især indpakningen har været grund til at jeg længe gerne ville prøve brandet, så da jeg fik muligheden, slog jeg selvfølgelig til. Jeg har haft fornøjelsen af at teste 6 produkter – 2 øjenskygger, 2 make-up pensler og 2 læbestifter, som I kan læse mere om nedenfor, samt se swatches.

Colour Intense Cream Lipstick

Især læbestifterne har imponeret mig. De er super godt pigmenterede og konsistensen er cremet og nem at arbejde med. Farverne er smukke, en perfekt rød (Vintage) og en sart lyserød (Grace) som jeg længe har manglet i min samling. Jeg har allerede lidt kig på hvilke andre farver der er i sortimentet og især Hush og Tango er jeg helt vild med!

Colour Intense Eyeshadow

Jeg blev ret begejstret da jeg opdagede at der var en mørk, mat, navy blå øjenskygge (Denim) med i pakken. Farven er virkelig super fin og et godt alternativ til en hel sort. Matte farver har generelt en tendens til at være en smule svære at arbejde med og denne er desværre ingen undtagelse. Den er kalket og tør og det gør altså at den kræver ret meget arbejde for et godt resultat. Det kan man også se på mit swatch nedenfor, som desuden er en smule off i farven. Det er super ærgerligt! Den anden øjenskygge, Pewter, til gengæld er super godt pigmenteret, cremet og lækker at arbejde med. Det er utrolig hvor stor forskel der kan være på shimmer og matte øjenskygger fra samme brand.

Lip brush & Eyeshadow brush

Jeg elsker virkelig at påføre læbestift med en pensel, det føles bare så rart og resultatet bliver ofte også bedre. Den her pensel har den perfekte størrelse, som gør at den er nem at arbejde med, så den har fået en fast plads i min make-up pung. Øjenskygge børsten er også super fin og har en god størrelse. Jeg har både brugt den til at påføre og blende og den fungere godt til begge dele, så det er en rigtig god all-around børste.

 

swatches-delilah

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend-snak