4 ting som jeg har købt på Asos for nylig

Mandags-følelse på en tirsdag

snak

Det har ramt hårdt at komme tilbage på arbejde i dag, synes jeg. Påskeferien har endnu engang været alt for kort. Jeg havde ellers en virkelig god følelse da jeg fik fri fra arbejde sidste onsdag og kunne se frem til hele 5 fridage i streg. Man kan næsten ikke andet end at elske helligedage jo. Men dagene er virkelig gået hurtigt. Alt, alt for hurtigt. Nu glæder jeg mig bare til at få weekend igen. Det er det der med at trænge til ferie, efter ferien.. Kender I det?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 ting som jeg har købt på Asos for nylig