Mandags-følelse på en tirsdag

Lækre produkter fra By Noor & en giveaway

by-noor-cocopanda

Produkterne er modtaget til test, men meninger og holdninger er som altid mine egne

Jeg har virkelig glædet mig til at dele de her produkter fra By Noor, som jeg har haft glæden af at teste den sidste måneds tid, med jer. Serien indeholder en shampoo og conditioner, en hårkur, en leave-in cream, en hårolie (som jeg glemte at få med på billedet), en hårspray, en hårvoks og en saltvandsspray  Jeg er forholdvis svær at imponerer når det kommer til hårprodukter, men overall er jeg ret positiv overrasket over den her serie. Læs mere om de enkelte produkter nedenfor.. Og hvordan I har muligheden for at fingre i et par af produkterne selv!

 

by-noor-shampoo-cocopanda

By Noor pure moisture shampoo

Det vigtigste for mig når jeg køber shampoo er at den er fugtgivende og kan holde styr på mit krøllede hår, som desværre har en tendens til at kruse rigtig meget hvis det ikke får fugt nok. Shampooen fra By Noor giver god fugt uden at klaske mit hår helt sammen, så det er et stort plus. Det har dog stadig været nødvendigt for mig at bruge gode mængder hårolie.

 

by-noor-conditioner-cocopanda

By Noor pure moisture conditioner

Ligesom med shampoo er det vigtigt for mig med massere af fugt! Jeg bruger som regel conditioner i hele håret og ikke kun i spidserne og derfor er det rigtig vigtigt at den ikke fedter min hovedbund. Den er virkelig god til at holde mit krus i bund og så dufter den virkelig dejlig rent.

 

by-noor-treatment-masque-cocopanda

By Noor pure moisture treatment masque

Jeg ville ønske at jeg var bedre til at bruge hårkur hver gang at jeg vasker hår. Det er jeg desværre ikke. Duften på den her er ligesom på condtioneren dejlig mild og så har jeg det blødeste hår når jeg endelig har taget mig sammen til at bruge den. Den er virkelig lækker.

 

by-noor-leave-in-cream-cocopanda

By Noor leave-in cream

Jeg putter altid en eller anden form for leave-in produkt i mit hår efter at jeg har vasket det. Den her er både varmebeskyttende og hjælper med at forsegle spaltede spidser, hvilket jeg har rigtig meget brug for. Et lille minus er at jeg hurtigt synes at virkningen forsvinder og derfor er jeg nød til at bruge den hver dag, for at opnå det resultat jeg gerne vil ha. Det er dog kun et lille minus, da jeg ellers synes at det er et virkelig lækkert produkt!

 

By Noor hairoil

Som sagt glemte jeg helt at tage hårolien med på billedet. Det skyldes at den har levet i min taske siden jeg modtog den, så jeg hele tiden har haft mulighed for at friske mit hår lidt op. Jeg kan overhovedet ikke leve uden hårolie og den her har hurtigt erstattet min moroccanoil, som jeg ellers har sværget til de sidste mange år. Den er rigtig, rigtig lækker

by-noor-hairspray-cocopanda

By Noor hairspray

Jeg bruger stort set aldrig hårspray til hverdag og derfor er det også lidt begrænset for meget jeg har testet den her. Jeg har dog brugt den til at ligge små fimre hår ned med, både når jeg har haft løst og opsat hår. Det fungere den rigtig fint til, men det kræver heller ikke det helt store hold. Jeg glæder mig lidt til at prøve den efter at jeg har krøllet hår, feks. men det har jeg ikke nået endnu.

 

by-noor-hairwax-cocopanda

By Noor hair wax

Jeg har faktisk brugt hårvoksen lidt på samme måde som hårsprayen, nemlig til at ligge fimre hår ned med og til det fungere den rigtig godt. Eftersom at jeg har ret langt hår er det lidt det eneste formål jeg kan bruge den til. Min kæreste har dog overtaget den lidt og virker til at være ret godt tilfreds med den!

 

by-noor-seasalt-spray-cocopanda

By Noor sea salt spray

Jeg må indrømme at saltvandsspray er et produkt jeg aldrig rigtig har forstået? Jeg synes bare mit hår bliver endnu mere ustyrligt og kruset når jeg bruger det og det er altså ikke et look jeg går efter. Jeg har prøvet den en enkelt gang og det var altså ikke rigtig en succes. Jeg ved ikke om det bare er mit hår der ikke kan arbejde med det, men hvis i har tips til hvordan man kan bruge det på en god måde, er jeg meget interesseret i tips!

 

Som jeg teasede lidt for øverst i indlægget, skal I selvfølgelig ikke snydes! Derfor har en af jer nu mulighed for at vinde 4 valgfri produkter fra serien – I kan finde dem alle sammen her! Det eneste I skal gøre for at deltage er at følge bloggen på enten Bloglovin, Facebook eller Instagram og tilmelde jer Cocopandas nyhedsbrev lige her. Og så må I meget gerne smide en besked til indlægget her så jeg ved at I deltager! Jeg trækker en vinder den 3. maj

27 kommentarer

 • Tina KH

  Meget lækre produkter, jeg har prøvet to af dem og er vild med dem:-)
  God beskrivelse du lige har til hver af dem, vil meget gerne deltage:-)
  Jeg følger dig fast på Bloglovin og modtager allerede nyhedsbrevet fra Cocopanda.
  Aften hilsner!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Lækre produkter! Jeg krydser fingre! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Woop Woop jeg deltager hvert fald! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yvonne i

  Så er jeg sørme med i den lækre give away

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tea

  Lækker konkurrence! 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Op.

  Det lyder til at være gode produkter! Dejligt med en reel anmeldelse istedet for blot en gengivelse af, hvad der står om produktet på den pågældende shops hjemmeside (som nogen har en tendens til blot at skrive, når de “anmelder”)
  Følger i forvejen via Bloglovin og får også allerede nyhedsbrevet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Olsen

  Jeg krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Lækre produkter – jeg krydser fingre 🙂
  Jeg følger på bloglovin og facebook- og modtager cocopandas nyhedsbrev 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nyegaard

  Jeg er SÅ meget med!
  Sindsygt lækre produkter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maibritt jeppesen

  sindsyg lækker konkurrence 🙂 jeg er helt sikkert med 🙂 jeg følger allerede 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Jeg er med – Jeg fatter heller ikke saltvandsspray…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Fynbo

  Så deltager jeg også!!☺️ jeg håber jeg er heldig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Jeg er med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Jeg har ikke selv prøvet produkterne, men hørt godt om dem. Ih hvor jeg håber jeg er heldig. jeg følger med på Bloglovin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina H

  Vil jeg bestemt gerne vinde 😀 jeg er med!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fed konkurrence! 😀
  Har fulgt dig på Instagram og tilmeldt mig nyhedsbrevet hos Cocopanda. Har selv tidligere købt en Shelas Versatile Organizer hos dem som jeg er så glad for og endda har lavet en anmeldelse på, på et tidspunkt!

  @Darieflavour <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Rye Jensen

  Jeg følger dig allerede både på facebook og på instagram.
  Jeg har meldt mig til at modtage nyhedsbrevet fra Cocopanda.
  Jeg kender ikke mærket By Noor, men det du beskriver, ville passe rigtigt godt til mig, da jeg har psoriasis i hovedbunden og på huden, samt psoriasis gigt.
  Mange “forårs” hilsner, for jeg håber da at det venter lige om hjørnet.
  Lis

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene R

  Lækker konkurrence, jeg krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birna Lambaa

  Jeg er helt sikkert med!
  Følger dig på Bloglovin, Instagran og Facebook i forvejen❤😍🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Schmidt

  <33

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Uhh hvor lækkert altså 🙂 krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maaike

  Lækre sager! Håber heldet er med mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Lang Hansen

  Deltager 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne juhl

  Krydser fingre for at mit garn skal forkæles lidt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Stadsbjerg

  Jeg deltager! Følger dig på facebook, og er allerede tilmeldt Cocopandas nyhedsbrev 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Leth

  Vildt lækker præmie. Årh hvor ville det være skønt at vinde. Mit hår skriger efter pleje og fugt, så jeg håber virkelig meget på held;) følger dig på bloggen og på IG;)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandags-følelse på en tirsdag