Billeder fra en kølig forårsdag

Jeg drømmer om at iføre mig.. #3

what i want to wear5

 

Samsøe samsøe top, Mac eyeliner, Valentino rockstud stilletter, H&M conscious jeans, Acne læder jakke, Mac russian red læbestift, Ray-ban aviator solbriller

.. læder og rå stilletter! Påsken er lige rundt om hjørnet og jeg har, ligesom de fleste andre, en del påske-planer. Jeg gad virkelig godt hoppe i noget ala overstående et par af dagene. Det er ikke det mest forårs agtige look, men jeg har i den grad en forkærlighed for rå elementer så for mig er det lige i øjet. Især stilletter fra Valentino er fantastiske. De har efterhånden været en blogger-darling i mange år, men jeg har altså stadig lidt svært ved at smide så mange penge efter et par sko som jeg ikke kan bruge på daglig basis. De velkendte aviator solbriller har jeg ligeledes ønsket mig mange år, og det eneste der egentlig holder mig tilbage er at de ikke er de nemmeste at smide op i håret og det gør jeg en del. Er det dumt?

4 kommentarer

 • Jeg elsker også rå detaljer! Jeg har kigget på Valentinoerne i lang tid nu, men synes også det gør lidt ondt at slippe så mange penge for stiletter, når jeg er en sneakers girl, haha!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Jeg har det på præcis samme måde! Jeg vil til hver en tid smide penge efter et par lækre sneakers, men stiletter bruger jeg bare så sjældent. Jeg kan ikke få mig selv til det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super lækkert outfit! Har du link til de der jeans? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Jeg kan faktisk ikke lige finde dem derinde lige nu, men er ret sikker på at de er i butikkerne 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billeder fra en kølig forårsdag