10 grunde til at elske forår

Fredags favoritter – ugens bedste indlæg

ugens-bedste-indlaeg-1

Jeg synes slet ikke at der er nok link-love i det danske blogland, så det kunne jeg godt tænke mig at bidrage lidt mere til. Derfor tænkte jeg at det kunne være sjovt med en lille opsummering på ugen der er gået, i form af de indlæg som jeg selv har læst og fundet interessant hos andre. Kærlighed kan vi ikke få nok af! Jeg har været ret meget i tvivl om hvad jeg skulle bruge af billeder til det her indlæg, som ligesom kunne beskrive indholdet i indlægget lidt, men nu har jeg altså valgt at bruge de respektive personers headers. Hvis det ikke er ok, så råb endelig op, så sletter jeg det selvfølgelig.

Det er tid til at lade legotårnet falde, vil I være med?

Johanne skrev tidligt på ugen et længere indlæg om det der med at være i tvivl og hvad der egentlig er vigtigt i livet – og blogland. Super fin læsning der helt sikkert satte nogle tanker igang hos mig i forhold til hvad jeg selv gerne vil med den her blog og mit liv generelt. En af de ting jeg især sætter pris på hos andre bloggere er personlighed, så jeg prøver selvfølgelig også selv at være personlig herinde, selvom det godt kan være svært nogle gange. Det er en ret hårfin grænse for mig.

Hele historien, del 7

Hvis man ikke allerede har læst Miriams blog-serie ”hele historien”, vil jeg anbefale man begynder med det samme. Kapitel 7 røg på bloggen i lørdags og det er altså historien om forholdet mellem hende og hendes ekskæreste, som er lystløgner. Det er virkelig rørende og jeg får helt ondt i maven over hvordan folk behandler hinanden nogle gange. Derudover skriver Miriam jo helt fantastisk, hvilket kun gør det endnu mere interessant. Og så beundre jeg hende virkelig for at stå frem og dele ud af så personlig en historie.

8 ting jeg har lært om New York

Jenni er lige pt. i praktik New York og skrev i den forbindelse et ret fint og sjovt indlæg om forskellene mellem New York og Danmark. Jeg elsker den slags indlæg og nu hvor jeg selv har været i New York er der helt sikkert et par ting som jeg kan nikke genkendende til.

10 ting du kan lave på en regnvejrsdag

Det har vitterligt regnet hele ugen, men så er det godt at Henriette fra Bloggeronheels har skrevet et fint indlæg med idéer til hvad du kan lave på en regnvejrsdag. Og der er rigtig mange gode bud imellem! Så hvis I mangler inspiration til hvad I skal lave resten af påsken, hvor vejret desværre også skulle blive dårligt, så hop forbi og læs dette indlæg!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 grunde til at elske forår