Fredags favoritter - ugens bedste indlæg

Et outfit og en lille snak om domæne problemer

outfit-graffiti1outfit-graffiti3outfit-graffiti2outfit-graffiti4

Vero moda kjole, Vrs ruskindsjakke, Tamaris støvler

Som om at det ikke var nok at min computer valgte at sige farvel og tak tidligere på ugen, så skete der en fejl i min fornyelse af bloggens domæne i forgårs, hvilket resulterede i at bloggen var nede hele dagen igår. Jeg troede egentlig bare at det var et problem på bloggers delights platform, så jeg gik rimelig meget i panik da det gik op for mig at bloggen var nede for good. Det var altså ikke sjovt.

Problemet lå egentlig i at mit domæne plejer at blive fornyet automatisk. Det har det gjort de sidste 5 års tid, hvor jeg har haft det, men det gjorde det altså ikke i år. Grunden til det var såmen simpel nok. Jeg har tidligere betalt gennem google wallet, som er en google app og altså tilknyttet min google konto. Det var nemt. Nu er der så kommet noget der hedder G suite, som jeg skulle ændre min oplysninger gennem og det lyder måske også nemt nok, men da jeg aldrig har oprettet en G suite til mit domæne havde jeg altså ikke mulighed for at logge ind på den konto der tilsyneladende var forbundet med mit domæne. Godaddy som mit domæne er købt hos anede knap hvad jeg snakkede om, men tilbød mig at sende en resetting kode til min bruger. Den kom aldrig frem, så det hjalp ikke meget. Derefter havde jeg skiftevis min gode veninde, Godaddys kuneservice og G suite i røret. Sådan stod det på i cirka 7 timer, indtil en sød medarbejder ved G suite, Otto, fandt en løsning.

Det viste sig at de, uden at informere mig, havde oprettet en ny mail adresse til mig som altså var tilkoblet bloggens domæne. Så er det altså heller ikke nemt. Nu er det heldigvis oppe at kører igen, men i løbet af de 7 timer hvor min kæreste og jeg kæmpede med problemet nåede jeg at gå i panik mange, mange gange. Det er altså virkelig ikke sjovt når alt ens arbejde pludselig er pist væk og man ikke ved om man nogensinde får det tilbage igen. Ikke sjovt overhovedet.

Inden jeg fik øjnene op for problemet var min kæreste og jeg taget til fødselsdag hos hans lillesøster, hvor jeg var hoppet i et ret simpelt og sort outfit. Kjolen er forholdvis ny og jeg elsker den allerede. Det er sådan en god all around kjole som kan redde enhver tøjkrise og bedst af alt så var den virkelig billig! Ren win. Jeg har faktisk overvejet at købe den i lyserød også, men jeg er lidt bange for at komme til at ligne en gris. Og det er ikke et look jeg går efter, hvis I skulle være i tvivl.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredags favoritter - ugens bedste indlæg