Ramt af rejsefeber

Et (knap så) kort hej

et-kort-hej-herfra

Det bliver et kort hej herfra i dag. Jeg har brugt hele dagen ude hos mine forældre, på at tømme den container som jeg har haft mine ting opbevaret i mens jeg boede hjemme. Alle de vigtige ting, som jeg rent faktisk bruger, har jeg selvfølgelig flyttet for længe siden, så tilbage var kun det unødvendige rod og et par møbler som jeg ikke har plads til. Men der var alligevel en del. Jeg har været lidt af en hoarder, som har gemt mange latterlige ting som jeg aldrig får brug for igen. Ting får bare meget hurtigt affektionsværdi for mig. Jeg kan altid huske hvor jeg har købt ting, med hvem og hvornår og så bliver der hurtigt knyttet minder til de enkelte. Især hvis det er noget som jeg har købt på en ferie eller fået i gave har det nærmest været umuligt for mig at skille mig af med det. Men helt ærlig, så kan man ikke gemme alting.

De ting, der har lagt i den container, har lagt der i snart to år og jeg har hverken manglet eller savnet det. Faktisk kunne jeg ikke engang huske hvor meget lort der egentlig var.. Så nu er det blevet tid til den helt store oprydning. Jeg har lavet en grovsortering hjemme hos mine forældre og resten af tingene er kommet med hjem i vores lille lejlighed, så nu skal der storsorteres! Jeg er heldigvis blevet meget bedre til at smide ud med tiden, men derfor kan det stadig godt være lidt hårdt at skulle sig af med ting. Jeg har bare besluttet at jeg ikke gider have et hjem fyldt med overflødigt rod som optager plads fra de ting vi reelt har brug for.

Det endte alligevel med at blive et længere ”hej”, men nu vil jeg lukke computeren ned og ligge mig under dynen. Jeg er træt!

4 kommentarer

 • Maria

  hej hvor er jakken fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Den er fra Vrs. Er ret sikker på at de stadig har den både i Bilka og Føtex 🙂 Den var ret billig taget i betragtning af at det er ægte skind.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er så dejligt, at få ryddet op i sine ting – selvom det (for mig) er voldsomt svært at få tage sig sammen til (;

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Jeg synes også det er svært! Og nu står der igen flyttekasser overalt herhjemme. Det er forfærdeligt!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ramt af rejsefeber