April ønsker

Et kig i mine saved items på Asos #5

saved-items-paa-asos-5

Øverst fra venstre: PS by Paul Smith sweater, Asos baseball kjole, Nike sneakers, Dickies t-shirt, Asos taske, Asos top, Asos kjole, Asos bluse, Asos denim nederdel

Der er kommet farve på dagens saved items. Det skyldes nok de stigende temperaturer. Jeg har virkelig meget lyst til at føje en masse farverige, spændende og anderledes items til min garderobe lige pt. Jeg vil rigtig gerne have en denim nederdel i en sjov farve og den her i orange kunne være et meget godt bud. Både t-shirten fra Dickies, den lange baseball top og de hvide sneakers er meget klassiske ”mig-items”, som jeg altid kan bruge. Den stribede kjole og den røde bluse ligger derimod lidt uden for min komfort zone, men er begge super fine!

Hvilke af overstående items kan I bedst lide?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

April ønsker