Lækre produkter fra By Noor & en giveaway

Et kig i denne måneds Goodiebox: April ’17

april-goodiebox

Efter to virkelig åndssvagt lækre bokse i februar og marts, må jeg indrømme at jeg blev en lille smule skuffet da jeg åbnede denne måneds boks. Ikke fordi at det er nogle kedelig produkter, tværtimod. Jeg synes faktisk at det er et ret spændende indhold, men jeg savner lidt flere full size produkter, som er en af de ting som jeg synes at Goodiebox plejer at være rigtig gode til. Boksen indeholder til gengæld hele 7 produkter og ud af de 7 er 2 af dem full size. Det er ikke dårligt overhovedet, bare mindre end de sidste to bokse.

James Read H20 Tan Mist

Jeg ved snart ikke hvad jeg skal med alle de her ”Tan-produkter” som der ofte er med i de her bokse. Jeg bliver jo aldrig rigtig tanned. Den her skulle give et fint solkysset look og samtidig berolige huden. Jeg må prøve den inden længe!

Ooh! Oils of Heaven Baobab Face Oil

Ansigtsolie er et uundværligt step i min hudpleje rutine og derfor er jeg selvfølgelig altid klar på at prøve en ny variant. Den her har en skøn mild duft, som I ved, at jeg elsker og så er den dejlig fed, så jeg tror at den er perfekt under min natcreme til at tilfører lidt ekstra fugt til huden.

Studio 10 Age Reverse Lip Liner

Det første full size produkt i boksen var denne lip liner fra Studio 10, som er et mærke jeg ikke kender ret meget til i forvejen. Den er double ended med en fin rosa farve i den ene ende og en meget nude i den anden. Jeg synes den virker ret hård i det, hvilket jeg bestemt ikke synes at en lip liner skal være. Jeg har ikke prøvet den på læberne endnu, men jeg håber den præsterer lidt bedre end den gjorde da jeg swatchede den.

Manna Kadar Fantasy 3-in-1 

Boksens andet full size produkt er dette 3-i-1 produkt, som fungere både som highlighter, øjenskygge og blush. Den er lige shimmery nok til min smag, som blush, men jeg tror at den vil gøre sig rigtig godt som highlighter når jeg får lidt mere kulør.

Palmolive Camellia Oil and Almond Shower cream

Der var engang hvor jeg altid købte shower gels fra Palmolive og jeg ved faktisk ikke rigtig hvorfor jeg stoppede, men de plejer at være rigtig gode så jeg glæder mig meget til at tage denne i brug. Jeg elsker alle produkter med Almond, så den er lige i øjet. Den showercream jeg bruger i øjeblikket har faktisk nærmest samme duft og det er en af de ting jeg elsker mest ved den.

Matas Havtorn Bodylotion

Jeg ejer faktisk allerede den her bodylotion i full size og jeg har været rigtig glad for den. Havtorn er en duft jeg nyder meget og denne lille rejsestørrelse er perfekt til tasken.

Nyx Soft Matte Lip Cream i Copenhagen

Nyx laver uden tvivl nogle af de bedste og mest budgetvenlige flydende læbestifter på markedet efter min mening. Så derfor blev jeg selvfølgelig rigtig glad da jeg så at der var sådan en med i denne måneds boks – og oveni købet en farve jeg længe har ville prøve, nemlig Copenhagen som er en dyb blommefarve. Men taget i betragtning af at en full size koster sølle 60kr i matas, synes jeg at det er lidt fesent at det er en mini udgave der er med. Det er måske bare mig, men jeg havde gerne set denne være full size. På den positive side så er den lille mini udgave virkelig nuttet. Jeg elsker alt miniature!

2 kommentarer

 • Anette Sidor

  jeg var naiv nok til at tro, at alle boxe indeholdt detsamme… jeg blev så lidt klogere nu, og endnu mere skuffet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Det troede jeg faktisk også. Hvad har du da fået? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækre produkter fra By Noor & en giveaway