Favorit spot og nye plakater fra Desenio

Et indlæg uden billeder, men med en masse brok

Det er ikke mange gange i bloggens historie at jeg har udgivet et indlæg uden billeder og det er da heller ikke rigtig med min gode vilje. Jeg er gået på påskeferie i dag og det syntes min computer tilsyneladende også at den skulle. Den lagde sig i hvert fald til at dø sidst på eftermiddagen i dag, så nu står jeg endnu en gang uden computer. Det er strømstikket den er gal med igen og det er pisse træls, for at sige det på godt jysk. Pisse fucking træls.

Det er lykkedes mig at få halvvejs liv i den igen, men holdbart er det ikke, så jeg er nok nødsaget til at få den sendt til reparation når påsken er ovre. Pislort. Jeg kan slet ikke overskue at skulle undvære min computer i en længere periode igen. Jeg bruger den jo dagligt. Ikke bare til bloggen, men til at frakoble generelt. Det er mit lille pusterum når jeg kommer hjem fra arbejde at kunne sætte mig ved den og surfe lidt rundt inden at jeg tager mig sammen til de daglige gøremål.

Jeg håber at I har haft en bedre start på påsken end jeg har!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Favorit spot og nye plakater fra Desenio