Jeg drømmer om at iføre mig.. #3

Et førstehåndsindtryk: Aprils LF beauty boks

look-fantastic-beauty-box-april

Det er den tid på måneden.. Look Fantastics beauty boks landede i min postkasse i slutningen af sidste uge og nu har jeg brugt weekenden på at se produkterne lidt an. Det er lidt en blandet landhandel den her gang, synes jeg. Det er ikke nødvendigvis en dårlig ting, men jeg savner dog lidt nogle flere full size produkter i boksene generelt.

Las os kigge lidt nærmere på sagerne..

This works perfect legs skin miracle

Jeg synes virkelig at This works laver nogle gode og spændende produkter, og det her er bestemt et af dem. Det er et farvet serum til at smøre på benene for at få dem til at fremstå pænere og mere ensartede. Mine ben er altid præget af blå mærker, rifter osv så den er helt sikkert nyttig. Farven virker lidt mørk til mine vinterblege ben og så er der shimmer i, så jeg tror mest det er et produkt jeg vil få glæde af om sommeren

Laura Geller baked balance and brighten foundation

Det kan godt være at det er mig, men det her produkt er altså ikke en foundation i min verden. Jeg vil i hvert fald helst ikke have den mængde shimmer i hele mit ansigt. Som highlighter tror jeg dog at den er rigtig fin, så det vil jeg prøve mig lidt frem med

Alterna caviar cc cream 

CC creme forbinder jeg med noget der skal i ansigtet, men dette produkt er til håret. Det skulle være et 10-i-1 produkt, hvilket må siges at være en del. Den skulle både være med til at styrke håret, være varmebeskyttende og meget andet, så det glæder jeg mig til at prøve. Leave-in produkter til håret er nogle af mine favoritter!

Omorovicza cleansing foam

En god ansigtsrens kan jeg altid bruge. Jeg har endnu ikke haft muligt for at afprøve den, men den virker lækker i konsistensen så det lover godt.

Mádara smart day cream

Jeg blev så glad da jeg så det her produkt i boksen og endnu gladere da jeg duftede til det. Det minder mig så meget om deres soothing ansigtsolie, som er blandt mine all time favoritter når det kommer til ansigtsolie. Hvis den her er bare halvt så god, er jeg meget glad. Og indtil videre lover det godt

Vitamasques pomegranate sheet mask

Jeg elsker alt me granatæble. Alt. Så en fugtgivende og opstrammende ansigtsmaske med duft af granatæble lyder da bestemt ikke dårligt. Sheet masks er ikke noget jeg har gjort mig så meget i, men jeg glæder mig rigtig meget til at prøve den her. Det må blive i påsken engang!

Merci Handy hand cleansing gel

En sød lille hånddesinfektion gel, kan man altid bruge til tasken. Den her dufter sødt af cherry, hvilket må siges at være en rar forandring til de meget sprittede udgaver man ofte køber i supermarkedet. Og så er den også ret pæn, hvilket altid er et plus.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg drømmer om at iføre mig.. #3