Et (knap så) kort hej

Du ved at du er blogger når..

fashion week fails

.. Du ikke kan spise din mad før at du har taget et billede (eller 10) til Instagram.. Alle ved at et godt insta-billede er langt mere værd end varm mad.

.. Du bruger undskyldningen ”jeg forkæler mig selv” hver gang du køber et nyt produkt, et stykke tøj eller et par sko og så er det jo materiale til bloggen. Ren win-win.

.. Du tager 100 billeder til ét indlæg og har svært at vælge hvilket et, af de næsten identiske billeder du har taget, som du skal bruge.

.. Du ikke kan bruge et produkt før at du har fotograferet det til din blog. Det skulle helst ikke se ud som om at du har brugt det jo.

.. Du bliver gymnast når du skal tage billeder og stiller dig op på de mest mærkværdige ting, for at nå højest muligt op, mens du forsøger at tage ”det perfekte billede” af din avokado-mad.

.. Du tjekker samtlige sociale medier som det første du gør, når du vågner og det sidste inden du går i seng. Det ville altså være en katastrofe hvis du gik glip af noget..

.. Du får dine venner og familie til at tage billeder af dig mindst et par gange i ugen. Og hvis de ikke gider bliver du rigtig tøse-fornærmet

.. Du prioritere en aften foran computeren fremfor en bytur med vennerne.

.. Du bruger det meste af vinteren på at brokke dig over hvor hårdt det er at være blogger fordi der aldrig er noget godt lys når du kommer hjem.

10 kommentarer

 • Hahaha, åh hvor jeg føler den med vinteren og lyset. Det er så frustrerende! Det er lige før jeg overvejer at flytte tættere på ækvator, bare for at have mere dagslys 😉

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Haha! Ja, det lys er altså lidt en bitch. Jeg har heldigvis(!) arbejdstider hvor det næsten altid er muligt for mig, men hold kæft, jeg brokkede mig meget over det da jeg arbejdede i butik. Det var sgu ikke nemt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, og du fjerner gerne grimme salatblade på cafeen og ligger til side på servietten, eller drejer en bøf, for liiige at fange hvor pænt kødet ser ud.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Ja selvfølgelig! Det skal jo stå snorlige for at få det perfekte billede 😉 Jeg har sågar lånt en andens tallerken i et selskab, fordi den var pænere anrettet end min egen. Haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan genkende mange af de her, haha. Den sidste er især slem😅 Super sjovt indlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Haha, ja. Den sidste er en klassiker :p
   Jeg er glad for at du kan li det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ej, de passer alt for godt haha!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så rigtigt! 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Et (knap så) kort hej