Sen selv forkælelse på en fredag

Billeder fra en kølig forårsdag

collager8 outfit-blaa-leo2outfit-blaa-lea-rullekrave-kenzo-ruskind-jakke

Vrs jeans, H&M x Kenzo rullekrave, Vrs ruskindsjakke, Tamaris støvler

Forårs-vejret er meget svingende for tiden synes jeg. Den ene dag pakker jeg mig ind i min store vinterjakke og den næste er en lille læderjakke nok. Jeg glæder mig virkelig til at kunne vælge læderjakken hver dag uden at være nervøs for at blive forkølet.

I dag har jeg været en tur over grænsen med min mor. Vi kørte afsted mod Flensborg i formiddags og kom først hjem her for et par timer siden. Det har været en hyggelig, men lang dag, så nu er det dejligt bare at slappe lidt af på sofaen. Jeg har ikke været i Flensborg siden december, så det var ved at være på tide at få fyldt beauty-lageret op. Og jeg har da også fået shoppet en hel del make-up, som jeg regner med at vise frem herinde i løbet af næste uge – evt. i en lille haul.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sen selv forkælelse på en fredag