Status på marts '17

April ønsker

april-oensker

HH Simonsen hårbørste, Ziaja dagcreme, Bosch badevægt, H&M kjole, Nyx læbestift, Nyx foundation, New Mags The book of Palms bog, Delilah bryn pen

Det er blevet tid til at dele et par af mine april-ønsker med jer og for en gangs skyld er der ikke overvægt af bolig relaterede ting. Det skyldes selvfølgelig at vi er kommet ret godt på plads herhjemme og derfor ikke står og mangler alverden, men jeg kunne alligevel godt tænke mig et par pæne bøger til min messing reol, som jeg lige har fået hængt op – det ville klæde den!

Derudover ønsker jeg mig faktisk mest make-up. Jeg mangler både en foundation og noget at tegne mine øjenbryn op med, så jeg satser lidt på at den her måned byder på en tur til Flensborg, så jeg kan få fyldt beauty-lageret op. Cremen fra Ziaja har jeg faktisk lige lagt en ordre på, sammen et par andre ting og min hårbørste fra HH Simonsen trænger i den grad til at blive skiftet ud. Gerne med den her fine udgave i træ!

En badevægt har jeg savnet al den tid vi har boet her, så det skal jeg på udkig efter den her måned også. Hvis I har nogle gode bud på hvilken jeg skal kigge efter, så sig endelig til. Jeg er helt på bar bund med det projekt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Status på marts '17