Et outfit og en lille snak om domæne problemer

4 ting som jeg har købt på Asos for nylig

 

collage

Vans t-shirt, Adidas t-shirt, Asos shirt dress, Dickies t-shirt

Jeg tænkte at det var på tide at vise jer, hvilke af de ting, som jeg har haft i mine saved items, jeg reelt er endt med at købe. Jeg har altid en smule svært ved at begrænse mig når jeg først beslutter mig for at ligge en ordre, og jeg havde egentlig besluttet mig for ikke at købe flere sporty t-shirts. Well.. Det gik ikke super godt, som I kan se. Men jeg elsker sporty t-shirts, så jeg har ret svært ved at modstå når jeg finder nogle jeg godt kan li. I det her tilfælde endte det med 3 styks. Udover det købte jeg også den fine hvide cut-out-skjorte-kjole ting-ish. Jeg tror den bliver super fin til sommer med bare ben! Asos kører pt. shop more, save more kampagne, som var hele grunden til at jeg endte med at ligge en ordre. Den slags kan man ikke sige nej til. Så for at få regnestykket til at gå op, købte jeg også to par netstrømper. Både et par med store huller og et par med mindre huller, som jeg længe har været på udkig efter. Nu glæder jeg mig bare til at modtage min pakke!

 

2 kommentarer

 • Åh, du må endelig lige give lyd om, hvordan den er, den der skjortekjole. Den ser virkelig cool ud, men forestiller mig også, at det er en af dem, som godt kunne være lidt kritiske i virkeligheden? 🙂

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Ja, sådan havde jeg det faktisk også lidt, men jeg satsede! Glæder mig til at modtage den – så skal jeg nok melde tilbage om den er ok kvalitet og fit 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Et outfit og en lille snak om domæne problemer