Et kig i denne måneds Goodiebox: Marts '17

Tanker om Instagram

off-shoulder-detalje

Som jeg snakkede lidt om i slutningen af sidste måned, valgte jeg lidt spontant at oprette en ekstra Instagram, som var mere forbeholdt bloggen her. Og det har også været fint. Men det er så også det, fint.. Jeg ved ikke rigtig hvordan jeg skal gribe det an, så nu er begge mine konti gået lidt i stå.

Skal jeg droppe den ene? Og i så fald hvilken? Skal jeg blande mine blogbilleder med mine små hverdagsglimt eller skal jeg holde det adskilt? Jeg er simpelthen sådan i tvivl om hvad jeg skal stille op. Jeg er ret glad for udtrykket på mine nye konto (@moerkblog), men det er også et stort arbejde at opbygge en ny profil. Samtidig er jeg ret træt af udtrykket på min gamle konto (@katrinemoerk) og især de hvide rammer er begyndt at genere mit øje, men på den anden side er det også den konto der har den største følger-skare. Derudover er det også lidt et dobbelt arbejde og til hvilken nytte? I bund og grund handler det jo bare om at jeg har forsøgt at holde min instagram meget ”her og nu” og det mister man lidt når man også deler blog indlæg og andre blog relaterede ting.

Jeg vil virkelig gerne hører jeres mening om mit lille problem (som sikkert mest finder sted inde i mit eget hoved), så hvis I har et foreslag eller nogle tanker om hvad I foretrækker ved en Instagram account, så del endelig!

2 kommentarer

 • Kristina

  Nu har jeg ikke lige fulgt dig på IG, men tog lige en lurer, og blev helt sikkert mere draget til din personlige side. Din blog IG består meget i hvad man ser på bloggen, og der følger jeg jo med i forvejen – if you know what I mean 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Ja, det er egentlig også grunden til at jeg i første omgang ikke har lagt blog billeder ind. Ville gerne have at min IG og blog var to forskellige platforme. Men jeg overvejer bare lidt om jeg skal blande det lidt, så der er lidt af begge dele.

   Og tak fordi du tog dig tid til at komme med din mening om det <3 Det sætter jeg pris på!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et kig i denne måneds Goodiebox: Marts '17