Status på februar '17

Marts ønsker

marts-oensker

Monograph bogstavstavle, Bloomingville vase, AYTM spejl, H&M t-shirt, Jane Kønig øreringe, Mango taske

Så er det officielt forår! Er der nogen der lige kunne sende den besked videre til vejret? Det er lidt svært at være rigtig i forårs stemning når det står ned i stænger udenfor. Anyway, så skal det ikke gå ud over mine ønsker for måneden som er en smule inspireret af det gode vejr, der forhåbentlig venter lige rundt om hjørnet.

T-shirten fra H&M har jeg allerede vist jer i det her indlæg, men jeg har altså ikke helt kunne slippe tanken om den, så jeg har faktisk allerede bestilt den hjem tidligere i dag. Tasken fra Mango føler jeg også et ret stort behov for at eje, og så er den oveni købet billig, så mon ikke den ryger i kurven inden længe. Derudover ønsker jeg mig mest lidt små ting til hjemmet. Tavlen fra Monograph vil jeg virkelig gerne have, men jeg ved ikke helt hvor jeg skal have den henne, så det er lidt på stand-by. Det runde spejl ville være perfekt i min midtergang og krukken med de små ben er bare sindsygt kær.

Hvad ønsker I jer for tiden?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på februar '17