Et kig i mine saved item på Asos #4

Lidt mere snak om manglende overskud

outfit-graffiti-pandebaand-sort-ruskindsjakke1outfit-graffiti-pandebaand-sort-ruskindsjakke7outfit-graffiti-pandebaand-sort-ruskindsjakke2outfit-graffiti-pandebaand-sort-ruskindsjakke4outfit-graffiti-pandebaand-sort-ruskindsjakke5outfit-graffiti-pandebaand-sort-ruskindsjakke6outfit-graffiti-pandebaand-sort-ruskindsjakke3

Vrs ruskinds jakke, Vrs jeans, H&M rullekrave, Tamaris støvler, Gina tricot bælte

Jeg ved godt at jeg allerede har snakket lidt om mit manglende overskud tidligere på ugen, men det har altså fyldt en del for mig de sidste par dage, så derfor kommer det også til at fylde lidt herinde. Det går mig ekstremt meget på når jeg ikke føler at jeg kan yde mit bedste og jeg har haft så mange bolde i luften på det seneste at jeg har gjort mange ting lidt halvhjertet. Det er også gået lidt ud over bloggen her, som jeg desværre har følt har været lidt en pligt den sidste uge. Det skal den selvfølgelig ikke være, men på den anden side har det også været rart nok at have én ting, som, trods manglede overskud, har været kørende.

Mit overskud er heldigvis så småt ved at vende tilbage og dagen i dag er blandt andet gået med at plante alle de planter om der har stået på mit stuegulv den sidste uges tid. Mine forældre har også været et smut forbi til aftensmad og så har vi været i gang med at hænge lamper op over spisebordet. Det er et lille do-it-yourself projekt, som min far og jeg har haft gang i og jeg glæder mig til at vise jer resultatet når vi er færdige.

I morgen vil jeg se om jeg ikke kan få fotograferet nogle af de ting jeg har liggende, som jeg gerne vil dele med jer her på bloggen. Jeg har nemlig et hav af nye produkter og ting som jeg har købt som helt sikkert fortjener lidt spalteplads herinde. Så stay turned og nyd resten af jeres lørdag aften!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et kig i mine saved item på Asos #4