En hverdags favorit: Clinique moisture surge intense

Et outfit uden jakke..

outfit-levis-t-shirt-stan-smith-sneakers4outfit-levis-t-shirt-stan-smith-sneakers2outfit-levis-t-shirt-stan-smith-sneakers3outfit-levis-t-shirt-stan-smith-sneakers1

Levis t-shirt, Vrs jeans, Adidas stan smith sneakers

Det er slet ikke vejr til at smide jakken endnu. Slet, overhovedet ikke. Jeg havde jakken af i cirka 5 minutter for at skyde de her billeder og jeg frøs hele vejen hjem. Om det var det værd, ved jeg ikke rigtig, men hvad gør man ikke for et par outfit billeder en gang imellem.

Outfittet her er helt simpelt, men jeg er ret vild med de få røde detaljer, som giver det hele en rød tråd. Jeg elsker især mine Stan smith med den røde hæl, som jeg fik i julegave sidste år, men jeg bruger dem slet ikke nok. Det tror jeg, at jeg vil lave om på!

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

En hverdags favorit: Clinique moisture surge intense