Søstrene grenes forårs kollektion er landet i butikkerne

Et kig i mine saved items på Asos #3

asos-saved-items-3

Øverst fra Venstre: BA&SH kjole, Asos bluse, Pieces sandaler, Jack Wills taske, Asos top, Pimkie cowboy jakke, Calvin Klein t-shirtMonki bukser, Laxy Oaf t-shirt

Jeg har lyst til at forny hele min garderobe lige pt, så jeg har selvfølgelig været et smut forbi Asos for at se hvad de har at byde på lige for tiden. Fristet kan man jo altid blive. Og det er jeg blevet. Især af cowboy jakken fra Pimkie og Calvin Klein t-shirten, som jeg allerede har snakket lidt om tidligere. Men også den lyserøde taske, sandalerne og de stribede bukser er ret cool, hvis jeg skal sige det.

Jeg har længe ned prioriteret tøj-shopping frem for bolig-shopping og beauty-shopping, men i den her måned vil jeg prøve at se om jeg ikke kan købe et par nye lækre items til min garderobe. Den trænger virkelig til en kærlig hånd og lejligheden er mere eller mindre ved at være færdig nok til at jeg godt kan prioritere tøj over interiør en enkelt måned. Men kun en enkelt..

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Søstrene grenes forårs kollektion er landet i butikkerne