Den smukke Holy Grail palette fra Violet Voss

Et kig i mine saved item på Asos #4

saved-items-asos-4

Øverst fra venstre: Vans t-shirt, Asos top, Carhartt t-shirt kjole, Asos top, Champion sweatshirt, Daisy street bluse, Le Coq Sportif sweatshirt, Asos off shoulder top, Asos white kjole

Det er blevet tid til at tage et lille kig i mine saved items endnu engang og det har virkelig været svært at udvælge 9 favoritter den her gang. Hold op, hvor er der bare mange fine ting lige for tiden, jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte. Nå, men som I måske kan se udfra mine valg er jeg ret glad for sporty overdele og derfor er der hele 4 styks med i den her omgang saved items. Vans blusen har jeg allerede i sort, men den gule er altså ret cool, så den vil jeg virkelig gerne eje. Carhartt t-shirt kjolen er jeg også ret vild med og den vil jo være perfekt nu hvor vi går lidt varmere tider i måde til et nemt afslappet look.

I den lidt modsatte ende er jeg også ret vild med fine og feminine overdele som ikke kræver at man tilsætter andet et par jeans og et par fede støvler eller sneakers. Der falder den røde bluse og den sorte off shoulder især meget i min smag, men sølvtoppen og den lyserøde t-shirt er også virkelig seje items.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den smukke Holy Grail palette fra Violet Voss