Bulubulu, forår, hvor er du henne?

Et førstehåndsindtryk: Marts’ LF beauty boks

look-fantastic-beauty-boks-marts-2017

Jeg har lidt et blandet forhold til denne måneds beauty boks fra Look Fantastic. Overordnet synes jeg at indholdet er lidt kedeligt, men på den anden side er der alligevel nogle rimelig lækre produkter med. Jeg er splittet. Jeg har taget et nærmere kig på de forskellige produkter herunder..

Skinchemists ansigts serum

Jeg elsker serums. Det er sådan et lækkert ekstra step i hudpleje rutinen og noget jeg bestræber mig på at bruge hver dag. Det her serum skulle hjælpe til med at udligne rødme og forbedre hudens fasthed. Jeg har allerede taget den i brug og den virker rigtig lækker, men det er selvfølgelig for tidligt at sige mere.

Starskin Eye catcher øjenmaske

Øjenmasker er ikke noget jeg gør mig super meget i og derfor har jeg heller ikke rigtig nogen forventninger til det her produkt. Jeg glæder mig til at prøve den.

Pür concealer

En god concealer kan jeg altid bruge, så den her fra Pür blev jeg selvfølgelig glad for at se i boksen. Den er virkelig lækker cremet i konsistensen, så jeg glæder mig til at tage den rigtig i brug og se om den lever op til mine forventninger. Farven er desuden ret lys, og matcher derfor min lyse vinterhud rigtig godt.

Redken hårmaske

Redken er nok mit absolut favorit brand når det kommer til hårpleje og den her hårmaske har jeg endnu ikke skiftet bekendtskab med, så det er selvfølgelig spændende. Den er selvopvarmende hårmaske og jeg glæder mig rigtig meget til at prøve den af. Jeg synes det er lidt ærgerligt at den kommer i et brev, da jeg synes det er svært at opbevare hvis man ikke bruger det hele på en gang, men udover det synes jeg det er et rigtig spændende produkt.

St. tropez Instant tan gloss

Jeg er sikker på at det her produkt ville være virkelig lækkert hvis man var solbrun, men vi er i marts måned og jeg har ikke skyggen af glød i huden. Jeg føler på en måde at det er lidt malplaceret så tidligt på sæsonen, men det kan godt være at det bare er mig.. Jeg kan i hvert fald ikke bruge den før sommer.

Caudalie 3-i-1 dagcreme

Caudalie er et brand jeg længe gerne har ville prøve, men aldrig fået taget mig sammen til at købe, så den her dagcreme faldt i rigtig god jord. Af de 6 ting som denne måneds boks indeholder er det derfor også den her jeg blev gladest for at se i boksen.

 

Hvad er jeres tanker om denne måneds boks?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bulubulu, forår, hvor er du henne?