4 øjenskygge paletter jeg ønsker mig

En forårs favorit: Clinique sheer pop læbestifter

clinique sheer pop lipsticks

Macs lustre finish har været blandt mine fortrukne læbestifter i virkelig lang tid efterhånden, men Cliniques sheer pop læbestifter er altså en stærk konkurrent. I takt med at temperaturen stiger langer jeg oftere og oftere ud efter de mere diskrete læbestifer i min samling, da jeg synes et fint hint af farve passer virkelig godt til årstiden. Jeg ejer desværre kun de her to, men jeg vil virkelig gerne udvide min samling lidt. Har I prøvet de diskrete læbestifter fra Clinique?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 øjenskygge paletter jeg ønsker mig