3 nye produkter fra Ziaja

Dette års trend plante: Monstera Obliqua

trend-plante-2017-monstrea-obliquamonstrea-obliquia-dette-aars-trend-plante

Det er virkelig længe siden at jeg først blev forelsket i den fine Monstera Obliqua plante også kaldet swiss cheese og monkey mask, men jeg har simpelthen ikke kunne opstøve den nogle steder. Tilbage i slutningen af januar fik min lokale plante-pusher dog en lille sending hjem, men jeg var altså ikke helt tilfreds med hans udvalg, så jeg slog koldt vand i blodet og besluttede mig for at vente. Det er jeg glad for at jeg gjorde. For et par uger siden fik han nemlig en ny sending hjem, med nogle langt finere planter og så måtte jeg selvfølgelig have en med hjem.

Jeg er helt sikker på at den bliver det helt store hit i år, og siden at jeg købte min, har jeg faktisk set den et par andre steder også, så lur mig om den ikke er at finde i hele blogland inden længe. Den er i hvert fald super smuk, og så fylder den ikke helt så meget som dens populære storesøster Monstera Deliciosa.

4 kommentarer

 • Jeg er helt enig, synes også monstera er den flotteste plante jeg ejer. Og så er den så let at holde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Ja det er den virkelig! Jeg håber den her er lige så nem som dens storesøster 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Conny Hansen

  Hey, super flot plante, har ledt og ledt , men kan ikke finde den til salg nogen steder, så hvis du har en stikling du vil sælge, køber jeg meget gerne, evt. kender et sted jeg kan købe den på Sjælland 😉 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Hej Conny 🙂
   Det har jeg desværre ikke. Nu ved jeg ikke hvor i landet du bor, men hvis det er til nogen hjælp, så har jeg købt min i frugt og blomsterland i Vejle og jeg ved at de stadig har den 🙂 Jeg ledte selv længe efter den, så jeg ved hvor frustrerende det er.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 nye produkter fra Ziaja