6 ting til boligen jeg gerne vil eje

Det smukkeste lovetag fra Jane Kønig i 18 karat guld med diamanter

lovetag-18-karat-guld-med-diamanter-k

Produktet er modtaget som gave men meninger og holdninger er som altid mine egne

I slutningen af sidste måned var jeg så heldig at være inviteret til middag med Jane Kønig og Bloggers Delight på Rømer i Århus. Det var en virkelig hyggelig aften, hvor der var rig mulighed for at få networket lidt med nogle af de andre bloggere i netværket. Anledningen til arrangementet var at fejre Jane Kønigs originale lovetag, som er jeg er sikker på at de fleste af jer allerede kender.

Jeg købte selv mit første lovetag for et par år tilbage da jeg lige var blevet single og havde brug for at minde mig selv om at jeg skulle huske at elske mig selv. Det var en virkelig fin lille reminder at rende rundt med og selvom det er ved at være mange år siden, elsker jeg den stadig lige så meget som da jeg først købte den.

Til middagen var jeg så heldig at få et gavekort med hjem der kunne byttes til et lovetag i 18 karat guld med diamanter og det kom så med posten i slutningen af sidste uge. Det er uden tvivl det smukkeste smykke jeg ejer og jeg glæder mig så meget til at tage det ordentlig i brug!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 ting til boligen jeg gerne vil eje