Et outfit uden jakke..

Det perfekte par all around stiletter

all-around-simple-stiletter

Lad mig præsentere: det perfekte par simple, all around stiletter! Det er jo sådan en ting som en hver pige skal have i sin garderobe, og jeg har derfor længe været på udkig efter en helt simpel, sort udgave. Eftersom at jeg er rimelig høj, har det været vigtigt for mig at finde et par som ikke var alt for høje, men som samtidig heller ikke kostede alverden, da det ikke er den sko jeg bruger ofte. Derfor tog jeg selvfølgelig en tur i H&M, som ofte kan være behjælpelige med fine ting, til fine priser. Den her gang var ingen undtagelse og derfor røg det her par også med hjem. De var sat ned, så jeg gav kun en slik for dem! Win-win

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et outfit uden jakke..