Dette års trend plante: Monstera Obliqua

Det der sommertid..

outfit-off-shoulder3outfit-off-shoulder2outfit-off-shoulder-tshirt-jeansoutfit-off-shoulder4outfit-off-shoulder1

H&M top, Vrs jeans, Rayban solbriller, Nike sneakers

Jeg synes aldrig rigtigt at jeg har været synderlig påvirket af skiftet fra vintertid til sommertid før, men den her uge har virkelig været præget af at min døgnrytme ikke helt kan følge med. Det er også lidt en skør ting. Selvfølgelig er det lækkert med længere, lysere dage, men nu havde jeg lige vænnet mig til at det var semi lyst om morgenen når jeg tager på arbejde. Og når man står tidligt op hver dag er det alligevel begrænset hvor meget man får ud af de lyse aftner.

På den positive side, så har jeg følt at det har været weekend hver eneste dag i den her uge, men nu må det alligevel godt snart blive rigtig weekend, så jeg kan sove længe. Og vejret måske kan blive lidt bedre igen..

 

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dette års trend plante: Monstera Obliqua