Pæne forårs nyheder fra H&M

Den smukke Holy Grail palette fra Violet Voss

holy-grail-violet-voss-palette1

Langt. om. længe.

Jeg har endelig fået fingerne i den populære Holy Grail palette fra Violet Voss, som har været mere eller mindre udsolgt konstant siden den ramte Beautybay i efteråret. Jeg kan godt forstå hvorfor, den er nemlig virkelig smuk. Desværre har jeg ikke fået lavet nogle swatches selv, men hvis I gerne vil se det, ved jeg at Johanne har lavet nogle ganske fine i dette indlæg. Designet på den er vidst blevet ændret og prisen er desværre steget 100 kroner (jeg skal ikke kunne sige, om det er derfor), hvilket selvfølgelig er lidt ærgerligt, men jeg synes altså stadig at den er alle pengene værd. Som jeg snakkede om lidt tidligere på ugen overvejer jeg faktisk at kaste penge efter Drenched metals paletten også, men nu vil jeg lige se tiden lidt an. Den er stadig på lager hos Beautybay, så hvis I også vil have fingerne i den smukke palette er det med at slå til mens chancen stadig er der.

Paletten indeholder 20 øjenskygger, både shimmer og matte og der er altså virkelig mange fine farver. Mine favoritter er Wine N Dine, On Fleek, Cranberry Splash og Hashtag, som alle er virkelig unikke farver som jeg ikke har i min samling i forvejen. Derudover elsker jeg virkelig at de har været kreative med navnene, det er sådan en lille ting som jeg sætter ret meget pris på når jeg køber produkter. Der er simpelthen ikke noget mere kedeligt og trist end når en læbestift bare hedder 02 rose f.eks.

Som sagt, så synes jeg bestemt den er alle pengene værd og jeg gælder mig allerede til at det bliver weekend så jeg rigtig kan komme i gang med at lege ordentlig med den!

holy-grail-violet-voss-palette2

2 kommentarer

 • Ih, tak for shout-out’et 😀
  Og ja, den palette er simpelthen så smuk! Også selvom de har sat prisen op… Hvilket er lidt snyd 🙈 Jeg er stadig utroligt glad for min!

  Johanne | http://www.johannelovesmakeup.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Det var så lidt! 😀
   Den er sindsygt smuk, men enig, det er lidt snyd at de har sat prisen op!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pæne forårs nyheder fra H&M