Det smukkeste lovetag fra Jane Kønig i 18 karat guld med diamanter

Creme øjenskygger fra Max Factor

max factor cream eyeshadows

Min erfaring med creme øjenskygger er ret minimal – faktisk er de eneste jeg har været rigtig glad for Maybellines color tattoo, så derfor var det også lidt et sats da jeg slæbte de her to med hjem fra Flensborg sidste gang jeg var en tur over grænsen. Jeg har valgt to ret neutrale farver som begge kan fungere alene, men også er gode som base for et smokey eye. De er ret moussede i konsistensen hvilket gør at de er super nemme hurtigt at smide på og derfor er de ret perfekte til et nemt hverdags look. Alt i alt er jeg ret glad for mit nye køb og jeg skal helt sikkert se efter nogle flere farver næste gang turen går sydpå.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det smukkeste lovetag fra Jane Kønig i 18 karat guld med diamanter