Sundipped glowkit fra Anastasia beverly hills

7 fine ting til boligen

7-fine-ting-til-boligen

Ellos pudebetræk, Hübsch brevpresser glas, Design letters message board, Muuto stol, Ferm Living plantekasse, Hübsch væglampe, H&M home flettet kurv

Jeg har været på en lille virtuel shoppingtur denne søndag og fundet nogle rigtig fine ting til boligen. Jeg er faktisk ved at være rimelig godt på plads herhjemme, så det er ikke fordi at jeg akut står og mangler bolig tilbehør. Det eneste jeg står og mangler helt akut, er faktisk gardiner. Jeg har fået lamper op i min spisestue i sidste uge og i morgen kommer min far og sætter lys op i stuen. Vores lille hjem føles efterhånden som et rigtigt hjem og jeg elsker at bo her.

Den lille blå gople har jeg faktisk allerede snakket lidt om tidligere, men jeg har ikke kunne få den ud af hovedet, så jeg tror jeg bliver nød til at gå ned og købe den i min lokale Decorate en af de kommende dage. Den passer altså helt perfekt ind i min spisestue.

I må have en dejlig søndag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sundipped glowkit fra Anastasia beverly hills