10 ting I ikke vidste om mig #4

6 ting til boligen jeg gerne vil eje

6-ting-til-boligen-jeg-gerne-vil-eje

Paradisco Productions plakat, Frederik Bagger whiskey glas, New Mags ”the book of palms” bog, A Simple Mess glaskugle, Louise Roe vase, Nicolas Vahé skærebræt

Det er egentlig ikke fordi jeg mangler ting til lejligheden, men indretning er et evigheds-projekt for mig og derfor er der også altid nogle nye, spændende, ting jeg gerne vil have. Lige for tiden kaster jeg min kærlighed efter plakaten fra Paradisco Productions, som jeg har været vild med meget længe. Jeg har en god veninde der ejer den, og hver eneste gang jeg er på besøg får jeg endnu mere lyst til at købe den. Både vasen fra Louise Roe og den lille glaskugle med goplen ville passe super fint ind i min spisestue, og i hvert fald goplen regner jeg med at købe inden for en overskuelig fremtid. Pæne bøger og skærebrætter for man aldrig nok af og de fine whiskey glas fra Frederik Bagger kunne være så fine til mit lille barhjørne.

Drømme kan man altid.. I må have en dejlig aften!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting I ikke vidste om mig #4